Başkan Savaş Belediye İşçi Personeliyle Birlik, Beraberlik Ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Belediye İşçi Personeliyle Birlik, Beraberlik Ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

Başkan Savaş Belediye İşçi Personeliyle Birlik, Beraberlik Ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Periyodik Aralılarla Belediye Personeli İçin Düzenlediği Birlik, Beraberlik, Kaynaşma Ve Motivasyon Yemeğinde Bu Kez De İşçi Personeliyle Buluştu.

02.05.2011 13:54  Güncelleme: 13:55

Antakya belediye başkanı doç.dr.lütfü savaş, periyodik aralılarla belediye personeli için düzenlediği birlik, beraberlik, kaynaşma ve motivasyon yemeğinde bu kez de işçi personeliyle buluştu.

Yemeğe Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, belediye meclis üyeleri Hasan Hocamoğlu, Süleyman Üstün, Suphi Bayır, Mehmet Akgül, Ali Alkan, Ahmet Bayır, Halit Balıkçı, başkan yardımcıları İzzet Kakil, Mehmet Çaparali, Mehmet Bozkurt ve belediye işçi personelleri katılım gösterdi.

Başkan Savaş birlik, beraberlik ve dayanışma etkinlikleri çerçevesinde daha önce geçtiğimiz Ocak ayında belediye de çalışan memur personeller için yemek düzenlemişti.

Harbiye Hidro Tesisleri'nde işçi personeliyle bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, bu tür organizasyonların personelin birlik, beraberlik ve kaynaşma ruhunu daha da arttırmasına vesile olduğunu, morallenen ve motivasyonu yükselen personelin işinde ve sosyal yaşamında daha verimli hareket ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Savaş "Geçtiğimiz aylarda belediye memur personelimizle birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde biraraya gelmiştik. Belli bir zaman aralığından sonra ise bu kez de işçi kardeşlerimizle buluştuk. Görev süremiz içinde periyodik aralıklarla bu organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz.

Bu tür buluşmalar birliğimizin, beraberliğimizin ve motivasyonumuzun üst seviyeye çıkmasına vesile olan etkinlikler oluyor. Görev süremiz içinde emekli olan 90'a yakın personelimizin hakedişlerini peşin olarak ödedik. Hamdolsun memuruna, işçisine, sözleşmeli ve asgari ücretle çalışan personeline tek kuruş borcu olmayan, işçi ve memur kardeşlerimizin her türlü hak ve alacaklarını henüz alınterleri kurumadan ödeyen belediyelerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Savaş Ebe Ve Hemşirelerin Kutlama Günü'ne Katıldı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, sağlık sektöründe çalışan ebe ve hemşirelerin kutlama gününe kutladı. Ottoman otelde yapılan etkinliğe Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, Antakya Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Ömer Akın, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Veysel Yıldırım, Antakya Doğumevi Başhekimi Uz. Dr. Zeki Kahraman Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Felaytun Gönç, Sağlık-Sen Hatay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Cemile Konak ile il genelinde çeşitli hastanelerde görev yapan ebe ve hemşireler katıldı.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık-Sen Hatay şubesi tarafından Ottoman Palace'da organize edilen ebe ve hemşirelerin yer aldığı kutlama programında konuşma yapan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, sağlık sektöründe çalışan ebe ve hemşirelerin günlerini kutlayarak, "Sizler hastaların şifa aradığı mekânlarda hizmet veren önemli insanlarsınız. Tıp sektöründe ve sosyal yaşam içinde olmazsa olmaz meslek gurupları içinde yer alıyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız işin kıymetini herkes bilmelidir" dedi. Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, etkinlikte ebe ve hemşirelere bu özel günün anısına karanfil dağıttı.

Antakya Belediyesi&MKÜ Besyo İşbirliğiyle "Yaşam Boyu Spor Okulu" Projesi

Başkan Savaş Belediye Parkında Vatandaşlarla Birlikte Sabah Sporu Yaptı

Antakya Belediyesi-MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun ortaklaşa girişimleri ile 1 Mayıs'tan itibaren Antakya Belediye Parkı'nda her sabah saat 06.30'da uzmanlar eşliğinde yapılan sabah sporu etkinliğine start verildi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ilk gün sabah sporuna bizzat katılım gösterdi ve vatandaşlarla birlikte spor yaptı. Etkinliğe Başkan Savaş'ın yanı sıra MKÜ Besyo Öğretim görevlileri Doç.Dr. Ahmet Koç, Ali Temiz, Besyo öğrencileri ve parkta sabah sporuna gelen vatandaşlar katılım gösterdi.

Antakya Belediyesi& MKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte 1 Mayıs - 10 Temmuz tarihleri arasında her sabah Antakya Belediye Parkında vatandaşlar sabah sporu yapabilme imkânına kavuştular. Vatandaşların uzmanlar eşliğinde, daha bilinçli ve sağlıklı ortamda konunun uzmanı öğreticiler eşliğinde sabah sporu yapması için düşünülen etkinlik oldukça renkli geçti.

Antakya Belediye parkında her sabah 06.30'da 'Kaliteli Bir Yaşam İçin Hep Birlikte Spora' sloganıyla vatandaşlar, uzman öğreticilerin bilgi ve yeteneklerinden faydalanma imkânına sahip oluyorlar. Etkinlikte Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan uzman öğreticiler, her yaş gurubuna hitap edecek spor programları uyguluyorlar. 1 Mayıs-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek"Yaşam Boyu Spor Okulu Projesi" kapsamında yapılacak olan etkinliklere katılan vatandaşlara aynı zamanda eğitim sertifikası da verilecek.

Belediye Başkanı Savaş Masa Tenisi Turnuvası'nda

Başarılı Olan Kimsesiz Çocuklar İçin Yemek Düzenledi

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu masa tenisi Türkiye şampiyonası Akdeniz bölge yarışmaları geçtiğimiz hafta sonu Antakya'da düzenlendi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Akdeniz Bölge Şampiyonası masa tenisi turnuvasında Hatay Kız Yetiştirme Yurdu masa tenisi takımının bölge birinciliğini kazanmalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Malatya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Batman, Kilis ve Adıyaman illerinden katılan kız ve erkek yetiştirme yurdu öğrencilerinden oluşan masa tenisi takımları Antakya lisesi salonunda bölge birinciliği için mücadele ettiler. Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kız yetiştirme yurdu takımı turnuvada 1. olurken, erkek yetiştirme yurdu takımı ise bölge ikinciliğini kazandı.

Antakya Belediyesi çeşitli illerden şampiyonaya iştirak eden kimsesiz çocuklara Harbiye'de yemek verdi. Antakya Belediyesi'nin organize ettiği yemeğe belediyeyi temsilen Başkan Yardımcısı İzzet Kakil katılım gösterirken, yemeğe ayrıca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Cemil Şensöz, Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Ali Parlak, Masa Tenisi İl Temsilcisi Hasan Tahsin Bakan ile 7 ayrı vilayetten ilimize gelen Kız ve Erkek Yetiştirme Yurdu çocuklarından oluşan masa tenisi takımları katıldı.

Yemekte duygu ve düşüncelerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Kakil, "Masa Tenisi Akdeniz Bölge Şampiyonası'na katılmak üzere şehrimize gelen tüm yavrularımıza hoş geldiniz diyorum, dereceye giren takımlarımızı ve sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Sizlere yoğun iş programı nedeniyle etkinliğe katılım gösteremeyen Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın başarı dileklerini ve selamlarını iletiyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Antakya Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen yemekte doyasıya eğlenme imkânı bulan çocuklar şampiyonanın yorgunluğunu atma imkânına sahip oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Belediye İşçi Personeliyle Birlik, Beraberlik Ve Kaynaşma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement