Başkan Yılmaz, "Ekabirliğimizle Değil Çalışkanlığımızla Meydanlardayız" - Son Dakika
Güncel

Başkan Yılmaz, "Ekabirliğimizle Değil Çalışkanlığımızla Meydanlardayız"

Başkan Yılmaz, "Ekabirliğimizle Değil Çalışkanlığımızla Meydanlardayız"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için geldiği ilçede vatandaşlara seslendi.

07.02.2014 09:35

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı için geldiği ilçede vatandaşlara seslendi.

AK Parti İl Başkanlığının koordinasyonu ve Kavak İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Havza Belediye Başkanı ve Adayı Murat İkiz, Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, il ve ilçe parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katldı.

Başkan Yılmaz, Kavak SKM önünde toplanan çok sayıda partili ve vatandaşa hazırlanan programı miting alanına çevirdikleri için teşekkür ederek, "Gönülden verdiğiniz bu katkının karşılığını sizlere nasıl vereceğimin düşüncesini ve sorumluluğunu omuzlarımda hissederek şu anda sizlere hitap ediyorum. 2014 30 Mart seçimleri adeta bir kader seçimi olacak. Bunun önemi, sonrasında yapılacak olan seçimleri etkileme potansiyelidir. 2015'de Türkiye Cumhuriyeti'nin halkı ilk defa cumhurbaşkanını sandığa giderek, oy kullanarak seçecek. Sonrasında da biliyorsunuz genel seçimler yapılacak. İşte onun için bu seçim gerçekten çok önemli. Yani 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil. Bu seçimden sonra ortaya çıkacak olan potansiyel önemli olacak. Çünkü partilerin bu seçimdeki potansiyeli daha sonraki seçimler için bir gösterge olacak. Bunun için AK Parti'nin oylarını yükseltmemiz lazım. Onun içinde de İbrahim Bey ve beni birlikte ve güçlü olarak sandıktan çıkartmanız lazım. Sizden bunu rica ediyorum. Kavak'a hizmet etmek için bizim güçlü olmamız lazım, güçlü ve birlikte çıkmamız lazım." Diye konuştu.

Kavak'ın artık bundan 10 sene önceki Kavak olmadığını söyleyen Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü, "Samsun'dan buraya 25 dakikada geldim. Önümüzdeki yıllarda artık insanlar Kavak'ın köylerinden kalkıp işlerine gider gibi Samsun'a gelip gidecekler. Samsun'da cumhuriyet meydanından üniversiteye özel aracınızla 25 dakikada tramvayla 35 dakikada gidiyorsunuz. Cumhuriyet meydanından Kavak'a da 30-40 dakikada ulaşıyorsunuz. önümüzdeki beş sene içerisinde Kavak'taki hiçbir grup köy yolunu stabilize durumda bırakmayacağız, hepsini asfalt yapacağız, hiç bir köyün su problemi kalmayacak, hatta bazı köylerimizin kanalizasyon sorununu da çözeceğiz. Yeter ki siz bizi sandıktan güçlü çıkartın. Ben şimdiye kadar kazandığım, yaptığım hiçbir şeyi oturduğum yerden yapmadım. Bir şeyi elde etmek için kazanmak için çalışmak lazım. Enerji harcamak lazım. Seçime giden önümüzdeki 50 günlük süreç içerisinde kendimizi yormadığımız takdirde seçimi kazansak bile zevkini alamayız. Çok çalışalım, kapı kapı gezelim, ablalarımızın, teyzelerimizin, amcalarımızın, abilerimizin elini tutalım, kucaklayalım, onlara bu seçimin önemini anlatalım. Seçimlere kadar çok çalışalım, çok çalışalım ki seçimlerden sonra nasıl çalışıp Kavak'a hizmet edeceğimizi Ekabirliğimizle değil çalışkanlığımızla gösterelim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yılmaz, 'Ekabirliğimizle Değil Çalışkanlığımızla Meydanlardayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement