Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Görüntü Dökümü : Kur'an-ı Kerim okunmasından detaylar AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen'in konuşması AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç'ın konuşması Dua edilmesi Araçların uğurlanması Sakarya'dan Bayırbucak Türkmenlerine yardım AK Parti İl Başkanlığı tarafından toplanan 4 tır ihtiyaç malzemesi bölgeye gönderildi AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından toplanan 4 tır dolusu ihtiyaç malzemesi, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

30.01.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kur'an-ı Kerim okunmasından detaylar

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen'in konuşması

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç'ın konuşması

Dua edilmesi

Araçların uğurlanması Sakarya'dan Bayırbucak Türkmenlerine yardım

AK Parti İl Başkanlığı tarafından toplanan 4 tır ihtiyaç malzemesi bölgeye gönderildi

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından toplanan 4 tır dolusu ihtiyaç malzemesi, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı önünde düzenlenen törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Kilis'in nüfusunun 88 bin olduğunu ve bu kentte 117 bin Suriyeli sığınmacı bulunduğunu söyledi.

Şehrin nüfusundan fazla mülteci olmasına rağmen şimdiye kadar olumsuz bir olayın yaşanmadığını dile getiren İsen, "Buradaki insanlar misafirleri sardılar ve ekmeklerini bölüşerek onlarla hayatlarını devam ettiriyorlar. Biz ensar ve muhacirin torunları olduğumuzu bir kez daha ispat ettik. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bunun maddi yardım olmanın ötesinde fevkalade başka etkileri de vardır. Oradaki insanlar yalnız olmadıklarını, arkalarında Sakarya'dan kendilerini düşünen kardeşlerinin olduğunu fark ederek bu mücadeleyi yürütüyorlar. Dileğimiz, inşallah onların bu mücadeleleri hayırla sonuçlanır" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç da tüm il ve ilçe teşkilat üyelerinin yardım için var gücüyle uğraştığını belirterek, "Siyasetin belki de en güzel, en keyifli tarafı da bu. O kadar siyasi çalışmalara, programlara gidersiniz ama böyle bir nebze de olsa birilerinin derdine derman olmak inanın dünyanın en güzel, en zevkli en keyifli işlerinden bir tanesidir. Bu görev asla siyasi bir görev değil, bu bizim yapmış olduğumuz insani ve İslami bir görevdir. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

İkisinde un olmak üzere gıda, hijyenik malzeme, çocuk maması, battaniye, çocuk bezi ve giysi malzemelerinin yüklü olduğu 4 tır, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından uğurlandı.

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement