Beyza Piliç İş Geliştirme Fuarında - Son Dakika
Güncel

Beyza Piliç İş Geliştirme Fuarında

Beyza Piliç İş Geliştirme Fuarında

ASKON Genel Merkezinin İstanbul'da düzenlediği İş Geliştirme Fuarında stant açan Beyza piliç firması adına Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan bazı açıklamalarda bulundu.

12.06.2013 15:23

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Merkezinin İstanbul' da düzenlediği İş Geliştirme Fuarında stant açan Beyza piliç firması adına Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan bazı açıklamalarda bulundu.

Çalışkan "Piyasaya yansıyan olumsuzlukları gidermek ve yeni açılımlar sağlamak için katıldığımız bu fuarın, ekonomik olarak getiri sağlayacağını düşünüyoruz. Ekonomimizdeki makro dengelerin, reel piyasalara yansıması için hizmet ağımızı büyütüyoruz. Başta piliç olmak üzere, yem, soya ve yumurtanın da içinde yer aldığı ürün gruplarında 13 kalemin bulunduğunu aktaran Çalışkan, aynı zamanda Beyza Piliç, geniş hizmet ağıyla sektördeki büyümesini sürdürüyor. 'Çiftlikten sofranıza sağlıklı ürünler' sloganıyla 1979 yılından bu yana Türkiye'de bayıltmadan, el ile tavuk kesim yöntemini uygulayan ilk firma olma özelliğini taşıyan firma, alanında iddialı oyuncuları arasında yer alıyor.

Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta üretim faaliyetlerini sürdürdüklerini bildiren Çalışkan, yurtiçinde Konya'dan Van'a kadar günlük 30 kente servis yaptıklarını bildirdi. Çalışkan, "Yurtdışı pazarında Türk cumhuriyetleri ve Arap ülkelerine ağırlıklı ihracat gerçekleştiriyoruz. Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) verilerine göre, su ürünleri ve hayvancılık meslek komitesinde en çok ihracat yapan ikinci firmayız. Hem yurtiçinde hem de yurtdışındaki büyümemizi sürdüreceğiz" dedi.

"Gelişmiş Tesislerimiz"

"Her ürünümüze gururla damgamızı vuruyor ve yaptığımız her üretimin arkasında duruyoruz. Hammaddelerimiz uzmanlar tarafından, laboratuarlarımızda analiz edildikten sonra yem yapılıyor ve tavuklarımız sağlıklı koşullarda, kontrol altında beslenerek yetişiyor. Kaliteye verdiğimiz önemi, sahip olduğumuz sertifikalarla da tescilliyoruz. Ürünlerimizde Helal Belgesi de bulunuyor."

Firmalarının AKİB verilerine göre, 2010 ve 2011 yılında, su ürünleri ve hayvancılık meslek komitesinde en çok ihracat yapan ikinci firma ödülü aldığını sözlerine ekleyen Çalışkan, ayrıca İstanbul Sanayi Odası (İSO) verilerine göre, son beş yıldır Türkiye'nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında yer aldıklarını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyza Piliç İş Geliştirme Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement