Bu Ateş Beni Yaktı Başkasını Yakmasın - Son Dakika
Güncel

Bu Ateş Beni Yaktı Başkasını Yakmasın

Bu Ateş Beni Yaktı Başkasını Yakmasın

Akil İnsanlar heyeti, Hakkari programı kapsamında Hakkari'ye 25 kilometre uzaklıktaki Akçalı Köyü'nde bir şehidin ailesini ziyaret etti.

18.04.2013 16:22  Güncelleme: 17:06

Akil İnsanlar heyeti, Hakkari programı kapsamında Hakkari'ye 25 kilometre uzaklıktaki Akçalı Köyü'nde bir şehidin ailesini ziyaret etti. 2007 yılında Şırnak kırsalında PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Ramazan Avcı'nın ailesinin yaşadığı eve giden heyetten Ayhan Ogan, Mahmut Arslan ve Zübeyde Teker'i şehidin annesi Edibe Avcı karşıladı.

Burada şehit annesiyle konuşan Zübeyde Teker, "Biz sizi dinlemeye geldik. Sizin görüşleriniz bizim için önemli. Biz barış istiyoruz" dedi. Şehidin Annesi Edibe Avcı da elindeki şehit oğlunun fotoğrafıyla heyeti dinledikten sonra, "Bu ateş beni yaktı. Başkasını yakmasın. Anneler ağlamasın. Kardeş kardeşi vurmasın. Biz barış istiyoruz" dedi. Heyet üyeleri burada şehide fatiha okuduktan sonra ayrıldı.

Daha sonra heyet köyde bir grupla sohbet etti. Heyete burada dağlarda yetişen uçkun ikram edildi. Heyet üyeleri buradan halk toplantısına katılmak üzere Yüksekova İlçesi'nde geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Ateş Beni Yaktı Başkasını Yakmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement