Chp'li Tekin: Başbakan Beton ve Hariyat Lobisine Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Chp'li Tekin: Başbakan Beton ve Hariyat Lobisine Teslim Oldu

Chp\'li Tekin: Başbakan Beton ve Hariyat Lobisine Teslim Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin bugün İzmir'in Karabağlar ilçesinde Karabağlar esnafını ziyaret etti.

13.10.2013 14:23

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin bugün İzmir'in Karabağlar ilçesinde Karabağlar esnafını ziyaret etti. Esnafın bayramını kutlayan Tekin esnafın sorunlarını dinledi. Tekin, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul trafiğiyle ilgili sözlerini hatırlatması üzerine de, "İstanbul'un ulaşım sorununu keşmekeş haline getiren Başbakan Erdoğan'ın bizzat kendisidir. Başbakan beton ve hafriyat lobisine teslim olmuştur" dedi.

Ziyareti sırasında alışveriş yapan halkla da sohbet eden Tekin'in yanına gelen bir kadın, "Direnin, İstanbul'u da kazanın" dedi.

Tekin bunun üzerine, yaşlı kadına sarılarak, "Merak etmeyin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de CHP'li olacak. Seçim sonrası İzmir'e kardeş bir belediye daha gelecek" dedi.

Tekin bir esnafın "Sizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz" demesi üzerine ise "Gelecek seçimde sizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ziyaret edeceğim" cevabını verdi.

Tekin ATM önünde sıra bekleyen yurttaşlarla da sohbet etti. Yurttaşlar Tekin'e, "Aldığımız maaşlar yetmiyor. Geçinemiyoruz" diye dert yandı.

Bazı yurttaşların ise Tekin'le sohbetleri sırasında, "İzmir'deki belediye başkanlarını sokaklarda hiç göremiyoruz. Hepsi odalarına kapanmış, makamlarından dışarı çıkmıyorlar" diye şikayet ettikleri görüldü.

-BAŞBAKAN LOBİLERE TESLİM OLDU-

Tekin, daha sonra, esnaf ziyaretini takip eden gazetecilere çikolata dağıttı. Gazetecilerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul trafiğiyle ilgili sözlerini hatırlatması üzerine Tekin, "İstanbul'un ulaşım sorununu keşmekeş haline getiren Başbakan Erdoğan'ın bizzat kendisidir. Yıllardır bu yana uyguladıkları hatalı politikalar İstanbul'u yaşanmaz hale getirmiştir. Başbakan beton ve hafriyat lobisine teslim olmuştur. Beton ve hafriyat lobisi karşısında çaresiz durumdadır. Başbakan suçu medyada aramak ve medyayı eleştirmek yerine, yanlış politikalarını gözden geçirsin. Başbakan basına değil beton lobisine teslim olmuştur" dedi.

Tekin'in esnaf ziyaretine, CHP Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Tekin'in esnaf ziyareti yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Tekin: Başbakan Beton ve Hariyat Lobisine Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement