Çiğnediği Sakız Genç Futbolcuyu Canından Ediyordu - Son Dakika
Güncel

Çiğnediği Sakız Genç Futbolcuyu Canından Ediyordu

Çiğnediği Sakız Genç Futbolcuyu Canından Ediyordu

İzmir'de maç oynarken yere düşmesi sonucu çiğnediği sakız boğazına kaçan futbolcu, öğretmeninin müdahalesiyle hayata döndürdü.

27.12.2012 19:28

İzmir'de maç oynarken yere düşmesi sonucu çiğnediği sakız boğazına kaçan futbolcu, öğretmeninin müdahalesiyle hayata döndürdü.

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Bornova Hayrettin Duran Lisesi futbol takımında forma giyen Serdar Akyol, Buca Endüstri Meslek Lisesi'yle salı günü Bornova Stadı'nda karşı karşıya geldikleri maçta ölümden döndü. Oyun sırasında sakız çiğneyen Serdar Akyol, maçın 3'üncü dakikasında sağ kanatta koşarken rakibinin müdahalesiyle yere düştü. Bir türlü yerden kalkamayan ve kendinden geçen Serdar'a ilk müdahaleyi Beden Eğitimi Öğretmeni Kamil Can yaptıi. Çenesi kilitlenen Serdar müdahale sırasında kusunca boğazına takılan sakızı da çıkarıp nefes almaya başladı. Ardından gelen ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi acile kaldırılan Akyol, büyük bir tehlike atlattı.

SAKIZA TÖVBE ETTİ

Aynı zamanda Karşıyaka U-17 Takımı'nda da forma giyen Serdar, olay anını hatırlamadığını söyledi. Orta yapmadan önce rakibinden de darbe aldığını söyleyen Serdar, "Gözümün önünden annem, babam ve ağabeyim geçti. Sakızın soluk boruma kaçacağını hiç tahmin etmezdim. Neyse ki Kamil Can Hocam müdahale etti ve beni kurtardı. Futbol oynamaya devam edeceğim, ancak bir daha sakız çiğnemem. Hiçbir arkadaşım da spor yaparken sakız çiğnemesin" diye konuştu.

Serdar'ın babası Hüseyin Akyol ve annesi Meral Akyol, oğullarının başına gelen olaydan dolayı çok korktuklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çiğnediği Sakız Genç Futbolcuyu Canından Ediyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement