Çocuğa Çarpmamak İçin Bakkal Dükkanına Daldı - Son Dakika
Güncel

Çocuğa Çarpmamak İçin Bakkal Dükkanına Daldı

Çocuğa Çarpmamak İçin Bakkal Dükkanına Daldı

Aydın'da, bir anda önüne çıkan çocuğa çarpmamak için otomobilinin direksiyonu kıran Emsal Değirmenci, yol kenarındaki bakkal dükkanına girdi.

28.02.2013 17:52

Aydın'da, bir anda önüne çıkan çocuğa çarpmamak için otomobilinin direksiyonu kıran Emsal Değirmenci, yol kenarındaki bakkal dükkanına girdi. Kazada, sürücü Değirmenci ile otomobildeki 4 kişi hafif yaralanırken, işyeri ve otomobilde hasar oluştu. İşyeri sahibi Ayhan Turan, "Bu ikinci kaza. Yine ucuz kurtuldum" dedi.

Kaza, Adnan Menderes Bulvarı 85 numarada bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Emsal Değirmenci (32), yönetimindeki 09 FS 615 plakalı otomobille evine giderken, iddiaya göre aniden yola fırlayan bir çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, Ayhan Turan'ın (41) işlettiği bakkal dükkanına girdi. Kazada, sürücü Emsal Değirmenci ile otomobildeki oğlu Furkan Değirmenci (14), Dudu Demirtaş (73) ve Emine Demirtaş (50) hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada, işyeri ve otomobilde hasar meydana geldi.

Kaza sırasında dükkanın arka tarafında olduğu için yara almayan işyeri sahibi Ayhan Turan, "Bu işyerini 8 ay önce devraldım. Bundan yaklaşık 3 ay önce de başka bir otomobil yine işyerime girdi. İki kazada da yaralanmadığım için şanslıyım" dedi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuğa Çarpmamak İçin Bakkal Dükkanına Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement