Denizli Belediyesi Amatör Spor Kulüplerin​e Destek - Son Dakika
Güncel

Denizli Belediyesi Amatör Spor Kulüplerin​e Destek

Denizli Belediyesi Amatör Spor Kulüplerin​e Destek

Denizli Belediyesi, amatör spor kulüplerine verdiği desteği artırarak devam ediyor.

19.10.2011 20:06  Güncelleme: 20:07

2010'da 14 amatör spor kulübüne 224 bin lira malzeme desteği veren belediye, bu yıl da 27 amatör spor kulübüne 320 bin liralık malzeme desteği yaptı.Spor malzemelerinin teslimi için Merkez Kapalıspor Salonu'nda tören düzenlendi.

Törene, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Suphi Küsbeci, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Feyyaz Ceşen ile çok sayıda spor kulübü temsilcileri ve sporcular katıldı.

Denizli Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Feyyaz Ceşen, belediyenin Akkonak, Saraçoğlu ve Doğan Demircioğlu stadlarının amatör spora kazandırılmasıyla birlikte, amatör bayramı yaşadıklarını, malzeme desteğinin yapıldığı bugünü ise amatör spor kulüplerinin 2. bayramı olarak ilan ettiklerini söyledi. Ceşen, Denizli Belediyesi'nin desteklerinden dolayı başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sözlerine ekledi.

Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da, Denizli'nin diğer illerle karşılaştırıldığında diğer illerde olmayan güzellik ve büyüklükte faaliyetler yürütüldüğünü belirterek, 'Kentimizde sporun yaygınlaştırılması, gençlerimize sporun özendirilmesi ve önünün açılması, işin sadece eğitim yanının değil spor yanının da tamamlanacağı düşüncesinden hareket ederek büyük destekler yapılmaktadır. Denizli Belediyesi bu anlamda en önde gelen kurumlarımızdandır. Gençlerimize destek ve yatırımın en büyüğünü yapmaktadır. Bu vesileyle spora destek veren herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, amatör spora yapılan desteğin artarak devam edeceğinin altını çizerek sözlerine başladı.

Yardımlarla esas amacın Denizli'de sporun temellerini kalıcı ve sağlam şekilde atmak olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, şöyle dedi:

'Bu temelleri ne belediye, ne valilik ne de kulüpler tek başına atabilir. Ancak birlik ve beraberlikle doğru teşhis ve doğru çözümlerle bir yol haritası belirlenerek temeller atılabilir.

Denizli'de birçok konuda kendinden söz ettiren ve Türkiye'nin her alanında ilk 10'nunda olan bir ildir. Spor alanında da birçok başarıları var. Bu topraklarda birçok başarılar elde etmiş sporcularımız var. Bunların sürdürülebilirliğini sağlamak için birlikte olmamız gerekir. İnşallah tüm kurum ve kuruşlarından, tüm sivil toplum kuruluşlarından isteğimiz spor alanında bir yol haritasını belirlenmesidir. Birçok kulüp başkanı ve yöneticisi tanıyorum. Kendi çocuğunun rızkından kesip spora destek olmuştur.

Ama bu ne kadar sürdürülebilir ne kadar devam ettirilebilir, yeterli değildir. Birlikte hareket edip top yekun şekilde destek vermeliyiz. İnşallah bu destekler artarak devam eder. Denizli Belediyesi olarak fiziki yapı anlamında olağanüstü çalışmalar yaptık. 4 sentetik çim saha, her mahalleye birkaç tane basketbol ve voleybol sahası yaptık. 2500 kişilik spor salonu yaptık, Yürüyüş, koşu yolu ve diğer desteklerimiz oldu.

Spora yapılan yatırımlarımız bundan sonrada artarak devam edecek.'

Denizli Vali Yardımcısı Suphi Küsbeci, çağdaş belediye olmanın en güzel örneğini, spora verilen destekle Denizli Belediyesi'nin gösterdiğini kaydederek, 'Bu hizmetler, inşallah artarak devam eder. Yine aynı şekilde Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü'nün spora desteği artarak devam edecektir.

Spora her zaman daha vakit ayıran, amatör spor kulüp sayısını her geçen yıl artıran, sporun her alanında adından söz ettiren bir Denizli hepimizin hedefidir. Bu hedefe de birlikte ulaşacağız' dedi.

Daha sonra başkan Zolan ve beraberindekiler, 27 amatör spor kulübüne malzeme yardımlarını teslim etti. Bu arada, malzemelerin, krampon, eşofman, şort, tişört, tozluk gibi çeşitli spor malzemelerinden oluştuğu bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli Belediyesi Amatör Spor Kulüplerin​e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement