Devlet Bakanı Egemen Bağış Belediye Hizmet Binası Ab Standartlarında - Son Dakika
Güncel

Devlet Bakanı Egemen Bağış Belediye Hizmet Binası Ab Standartlarında

Devlet Bakanı Egemen Bağış Belediye Hizmet Binası Ab Standartlarında

Türkiye Belediyeler Birliği Tarafından Düzenlenen Belediyeler AB'ye Hazırlanıyor

09.03.2011 23:00  Güncelleme: 23:01

Türkiye belediyeler birliği tarafından düzenlenen belediyeler ab'ye hazırlanıyor Projesi kapsamında ilimize gelen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarete, Elazığ Valisi Muammer Erol, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun ve İl Belediye Başkanları da katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hükümet mensuplarının Elazığ'a büyük değer verdiklerini ve bunu her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Sayın Bakanım özellikle sizi ilimizde ve belediyemizde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Özellikle belediyede çalışan personelimiz ve hemşerilerimiz adına size saygılar sunuyorum. Açılışını geçtiğimiz aylarda Sayın Başbakanımızın yaptığı yeni hizmet binasında tüm birimlerimiz vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.

İçerisinde sosyal donatıların yer aldığı binamızda Kültür Kongre Merkezi, Belediye Meclis toplantı salonları gibi çok amaçlı mekânlar bulunmaktadır. Bütün birimleri bir arada toplayan binamız daha önce beş ayrı yerde kiralık olarak hizmet vermekteydi. Şimdi tüm birimler burada toplandı.

Değerli hemşerilerimize daha iyi hizmeti verebilme şansı ve fırsatını burada yakaladık. Özellikle bu fırsatı bizlere sunan başta Sayın Başbakanımız olmak üzere sizlere şükranlarımı arz etmek istiyorum.

Elazığ'ın 2011 yılında daha da modern bir vizyona sahip olacağını, gerçekleştirilecek projelerle şehrin adeta yeniden imar edileceğini de belirten Başkan Selmanoğlu sözlerini söyle tamamladı.

"Bu yıl yine hükümetin çok büyük desteği ile kültür projemiz var Çevre Bakanımızda bu projemize çok büyük destek verdi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilk olma özelliğine sahip olacak Kültür Park 210 dönümlük bir alana inşa edilecek. Parkın içerisinde 15.600m² sosyal donatılar yer alacak. Bu sosyal alanlar; özürlüler merkezi, cami, mescit, parklar, lokantalardan oluşacak. Sizlere Elazığ'lı hemşerilerim adına şükranlarımı arz etmek istiyorum.

Güney Çevre Yolu kısa bir süre önce tamamlanarak hizmete girdi. İlk defa Türkiye'de istimlak parası ödenmeden şuyulandırmayla gerçekleştirilen güzel bir projeye imza atıldı. Güney Çevre Yolunda yeni terminal binamızı inşa edeceğiz. Yeni bir Kapalı Spor Salonu projemiz var onunla ilgili çalışmalar sürüyor. İnşallah bundan sonra hükümetin büyük desteğiyle Elazığ'ı daha modern ve daha çağdaş bir yapıya kavuşturmakta kararlıyız. Tekrar güzel şehrimize ve belediyemize geldiniz için çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

Elazığ'a daha önceden geldiğini ve eski belediye hizmet binasını da gördüğünü belirten Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yeni hizmet binasının modern tasarlandığını ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:

"Öncelikle yeni hizmet binanız hayırlı uğurlu olsun. Eski binada yaşadığınız zorluklara şahit olmuştum. Bugün Elazığ halkına yakışır bir belediye hizmet binasında onlara yakışır AB standartlarında hizmet vermeniz bizi çok mutlu etti.

Şeref Defterine de onu yazdım iki bina arasında değişmeyen tek şey başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının güler yüzlü hizmet anlayışı. Allah sizlere Elazığ'a, Elazığ halkına daha iyi projeler yapmayı nasip etsin. Bu çalışmalar Türkiye standartlarını yükselten çalışmalardır. Allah gücünüze güç katsın."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Devlet Bakanı Egemen Bağış Belediye Hizmet Binası Ab Standartlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement