Emniyet Müdürü Yılmaz Nezarethanede - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Yılmaz Nezarethanede

Emniyet Müdürü Yılmaz Nezarethanede

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kepez İlçe Emniyeti Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ile Sanayi Polis Merkezi'nin bulunduğu hizmet binası törenle hizmete açıldı.

09.04.2012 20:08

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kepez İlçe Emniyeti Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ile Sanayi Polis Merkezi'nin bulunduğu hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan Kepez Emniyet Müdürü Süleyman Papak, 418 bin nüfuslu Kepez ilçesine 612 personelle hizmet verdiklerini belirterek, "Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde yer alan ve Avrupa standartlarına uygun laboratuvarını Antalya'nın yanı sıra Isparta ve Burdur'da da hizmet verecek" dedi.

Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Türk polis teşkilatının halkın mutlu olması ile mutlu olan bir kuruluş olduğunu ifade etti. Yılmaz, Antalya Emniyeti modern teknolojiyi kullanan, kamu güvenliği ile temel hak ve özgürlükler arasındaki dengeyi gözeten bir teşkilat olduğunu vurgulayarak, 167 yıldır halkın huzur ve güvenliği için çalışan ve bu çalışmalarında halkın destek ve güveninin esas alan bir teşkilat olduğunu kaydetti. Yılmaz şöyle konuştu:

"Vatandaş hayatının her alanında güvenliğine 'Evet' diyebiliyorsa bu bizim için en büyük başarıdır. Antalya'da yapılan araştırmalarda vatandaşlar güvenliğine yüzde 80 oranında 'Evet' dediği ortaya çıktı. Ama önemli olan bu yüzde 20'lik kesimi de memnun etmek gerekiyor. Onun için personelimiz 24 saat vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışıyor. Bunun yanında Antalya Emniyeti modern merkezleri ile vatandaşına hizmet sunarken, yabancı dil bilen polisleri ile de ayrıcalık yaratıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Papak ve Antalya Barosu Başkanı Zafer Köken açılış kurdelesini kesti ve binayı gezdi. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Teşhis Şube Müdürlüğü'nde, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Sülayman Papak'ın gazetecilere poz vermesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Protokol daha sonra Kepez Emniyet Müdürlüğü'nün nezarethanesinde bulunan, "Birey güvenli bir toplumda özgürdür" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezmek için nezarethaneye girdi.

Bu sırada gazeteciler, Emniyet Müdürü Yılmaz, Kaymakam Özyiğit ve Baro Başkanı Köken'in üzerine nezarethane kapısını kapattı. Nezarethanede gazetecilere poz veren Yılmaz, "Bizi nezarethaneye de düşürdünüz" diye espri yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Yılmaz Nezarethanede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement