Ergün SBS Şampiyonu'nu Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Ergün SBS Şampiyonu'nu Ödüllendirdi

Ergün SBS Şampiyonu\'nu Ödüllendirdi

Ergün, SBS'de 500 tam puan alan kızı Merve Çıkı'yı bilgisayarla ödüllendirdi.

25.07.2012 10:04

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi Emlak-İstimlak Müdürlüğü'nde görev yapan Cevdet Çıkı'nın Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu'nda okuyan ve 8. sınıflar SBS'de 500 tam puan alan kızı Merve Çıkı'yı bilgisayarla ödüllendirdi. Başkan Ergün, Merve Çıkı'ya bu başarısının tüm hayatında devam etmesi temennisinde bulundu.

Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Çıkı; Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, Manisa Belediyesi Emlak-İstimlak Müdürlüğü'nde görevli babası Cevdet Çıkı ve Emlak-İstimlak Müdürü Halil Kapar ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 8. sınıflar Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak, Manisa'ya büyük gurur yaşatan Merve Çıkı'yı tebrik eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çıkı'ya diz üstü bilgisayar hediye etti.

Çıkı'nın Emlak-İstimlak Müdürlüğü'nde çalışan babası Cevdet Çıkı'yı da tebrik eden Başkan Ergün, "Tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Umarım bu başarın, bundan sonraki gireceğin sınavlarda ve bütün hayatında devam eder. Her şey gönlünce olsun. Biz de senin bu başarını kutlayalım istedik. Seni hep böyle başarılı görmek isteriz" dedi. SBS Şampiyonu Merve Çıkı da, kendisini ödüllendiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve her zaman desteklerini aldığını belirttiği ailesine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergün SBS Şampiyonu'nu Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement