Esenyurt CHP Teşkilatından İmza Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Esenyurt CHP Teşkilatından İmza Kampanyası

Esenyurt CHP Teşkilatından İmza Kampanyası

Sinan BİLGİLİ, İstanbul DHACHP Esenyurt ilçe teşkilatı, Karaman'daki iddialarla adı gündeme gelen Ensar Vakfı'nın kapatılması için imza kampanyası başlattı.

27.03.2016 16:13

Sinan BİLGİLİ, İstanbul DHA

CHP Esenyurt ilçe teşkilatı, Karaman'daki iddialarla adı gündeme gelen Ensar Vakfı'nın kapatılması için imza kampanyası başlattı.

Saat 14.00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan ilçe teşkilatı üyesi yaklaşık 50 kişilik grup, Bir kere istifadan birşey olmaz, Çocuk susar sen susma yazılı dövizler taşıdı. Grup adına CHP Esenyurt ilçe başkanı Ali Gökmen tarafından yapılan yazılı açıklamada

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, taciz ve tecavüzün engellenmesi adına yapılacak girişimlerin, cezai işlemlerin ağırlaştırılması dahil, bütün eylem ve uygulamaların yanında olacağız. Gelecek güzel günlere olan inancımızla, bugün Esenyurt'tan başlattığımız 'Ensar vakfı kapatılsın başlıklı imza kampanyamızın ülke geneline yayılacağını umut ediyor, çocuklarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak adına bütün yurttaşlarımızın desteğini bekliyoruz denildi. Basın açıklamasının ardından imza kampanyası başlatıldı. 1 hafta sürecek kampanya sonrası toplanan imzalar TBMM'ye gönderilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenyurt CHP Teşkilatından İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement