Eski Bakan, Başkan Adayı Parlak'a Destek İstedi - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan, Başkan Adayı Parlak'a Destek İstedi

Eski Bakan, Başkan Adayı Parlak\'a Destek İstedi

Devlet Eski Bakanı Salim Ensarioğlu, Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak için ev ve esnaf ziyareti yaptı oy istedi.

25.03.2014 15:16

Devlet Eski Bakanı Salim Ensarioğlu, genel seçimlerde rakip olduğu Ak Parti belediye başkan adaylarına destek için çalışıyor.

Ak Parti bağlar belediye başkan adayı Parlak için destek isteyen Ensarioğlu, barışa katkı sunmak için AK Partiye destek vermeye çağırdı. Ensarioğlu, 27 Mart Perşembe günü Diyarbakır da düzenlenecek olan miting için çağrı yaptı.

Devlet Eski Bakanı Salim Ensarioğlu'nun Ak Partili Belediye Başkan Adaylarına destek ziyaretleri sürüyor. Milletvekili seçilen yeğeni Galip Ensarioğlu'na rakip olarak bağımsız milletvekili adayı olan, ancak seçilemeyen Devlet Eski Bakanı Salim Ensarioğlu, bu kez yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olan yeğeni Galip Ensarioğlu ve Ak Parti' li Belediye başkanlarına destek veriyor.

Bağlar Belediye başkanı Alaatin Parlak ve Belediye meclis üye adayları, Hazım Gönen, Murat Aksoy, Kazım Artar ve kalabalık bir parti grubu ile Devlet eski Bakanı Salim Ensarioğlu hava limanında karşılandı. Karşılama törenin ardından Başkan Aday Parlak ile birlikte Koşuyolu civarında düzenlenen kahve toplantısına katıldı. Toplantıda vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ak Parti'nin projelerini anlatan Ensarioğlu Bağlar Belediye Başkan Adayı Parlak'ın hazırladığı projeleri ve güncel konular hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak için oy istedi.

Ardından AK Parti Bağlar seçim bürosunu ziyaret eden Ensarioğlu, Burada partililerle bir araya geldi. Çözüm süreci ile ilgili de konuşan Salim Ensarioğlu şunları söyledi:

"Hepimiz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i ile kardeşiz. Her kim çözüm sürecini sıkıntıya sokacak bir davranışta bulunursa, bunun vebalini ağır öder. Bu barış en başta birlik ve beraberliğimizle sağlanır. Bu bölgede barışın sağlanması için elimizden gelen desteği ve katkıyı her zaman sunmaya hazırız. Barış süreci ile bölgedeki siyasi ve ekonomik sıkıntıların giderilmesi için AK Parti'nin bir şans olduğunu düşünerek, bu sorunun silahla, savaşla çözülemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bizleri seven ve destekleyen Eğilli vatandaşlarımızı ve dostlarımızı da, barışa katkı sunmak için AK Partiye destek vermeye çağırıyorum"

Daha sonra konuşan Parlak ise, kendisinin de 40 yıldan bu yana Bağlar'da oturduğunu ve ilçenin sorunlarını iyi bildiğini söyledi. Parlak konuşmasında şunları söyledi;

"Bağlar sokaklarının en büyük sorunu sosyal ve yeşil alanlarının olmamasıdır. İlk adım olan kentsel dönüşüm ile sosyal ve kültürel alanda yeniçağ açmış olacağız. Bu seçimler çok önemli, bugün Başbakanı Türkiye'den göndermek için bir operasyon yapıyorlar. Biz hep beraber bu operasyonu AK Parti'ye oy kullanarak boşa çıkaracağız. İnşallah seçilirsek hizmet anlamında da bir sıkıntımız olmayacak. Projelerimizi uygulamak için seçilmemiz lazım. AK Parti'nin genelde yaptığı hizmetleri biz yerelde yapmak istiyoruz. Bunu hep beraber yapacağız"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eski Bakan, Başkan Adayı Parlak'a Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement