Gaziantep Engelli Basketbolculardan, Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Engelli Basketbolculardan, Şahin'e Ziyaret

Engelli basketbolculardan, Şahin'e ziyaretGAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

05.05.2017 16:22

Engelli basketbolculardan, Şahin'e ziyaret

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncuları ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Aytaç ve Genel Menajer Ramazan Taşkın, Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti. Taşkın, Şahin'i sezonun son maçı olan Şanlıurfa Engelliler takımıyla oynayacakları maça davet ederek destekleri için teşekkür etti.

Fatma Şahin ise, ligde 6'ncı sırada yer alan takımı başarısından dolayı tebrik etti. Şahin, "Sizler üstünüze düşeni yaptınız, kendinize yakışanı yaptınız. Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Ben büyükşehir belediye başkanı olarak sizden gurur duyuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Biz önümüzdeki sezonda sizin başarınızı yükseltmek için neler yapılması gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Size fırsat verdiğimiz zaman başarı hikayesinin nasıl oluştuğunu gördük" dedi.

Takım antrenörü Muharrem Karakafa da desteklerinden dolayı Şahin'e teşekkür ederek, "Takımımız ligde büyük ilerleme kaydetti. Avrupa'ya gitmenin kapısından döndük. Önümüzdeki yıllarda Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin ismini Avrupa'da duyurmak istiyoruz. Türkiye'de engelli basketbolun örnek adı olduk. Değişik projelerimiz var bunları da sizlere en yakın zamanda sunacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şahin'e üzerinde ismi yazılı olan basketbol forması ve engelli basketbolcuların imzalandığı basketbol topu hediye edildi.

Gaziantep Engelli Basketbolculardan, Şahin\'e Ziyaret
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Engelli Basketbolculardan, Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement