Güvercin İçin Minare Boşluğunda Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Güvercin İçin Minare Boşluğunda Mahsur Kaldı

Güvercin İçin Minare Boşluğunda Mahsur Kaldı

Denizli'de, minare ile merdivenin arasındaki yaklaşık üç metre yüksekliğinde boşluğa iki güvercini çıkartmak için giren 14 yaşındaki Ferhat Cengiz, burada mahsur kaldı.

23.07.2013 18:56

Denizli'de, minare ile merdivenin arasındaki yaklaşık üç metre yüksekliğinde boşluğa iki güvercini çıkartmak için giren 14 yaşındaki Ferhat Cengiz, burada mahsur kaldı. Korku yaşayan Ferhat, itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

İlginç olay, Karşıyaka Mahallesi Tunalı Camii'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Camiye Kuran kursuna gelen Ferhat Cengiz, güvercinlerin merdiven ile minare boşluğunda olduğunu görünce kurtarmak için pencereyi açıp, bir demire bağlı olan hortumla sarkarak boşluğa girdi. Yalnızca pencereden girilebilen kapalı alandaki iki güvercini çıkarttıktan sonra yaklaşık üç metre yüksekliğindeki boşluktan dışarı çıkamayan Cengiz, paniğe kapılıp ağlamaya başladı. Cami görevlileri Cengiz'in kurtarılması için itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibinden bir er, boşluğa inerek Cengiz'i halatla bağladı. Diğer itfaiye erleri de halatı yukarı çekip Cengiz'i çıkarttı. Kurtarıldıktan sonra bir süre ağlayan Cengiz, itfaiye ve polis tarafından sakinleştirildi. Sağ ayağından yaralanan Cengiz, daha sonra olay yerine gelen ambulansla sağlık kontrolleri yapılmak üzere Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvercin İçin Minare Boşluğunda Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement