İzmir Bakan Yıldırım'dan Ödemiş'in Doğalgaz Hattına İlk Kaynak - Son Dakika
Güncel

İzmir Bakan Yıldırım'dan Ödemiş'in Doğalgaz Hattına İlk Kaynak

İzmir Bakan Yıldırım\'dan Ödemiş\'in Doğalgaz Hattına İlk Kaynak

Bakan Yıldırım ve Kocaoğlu, restore edilen külliyeyi açtı (EK)BAKAN YILDIRIM'DAN ÖDEMİŞ'İN DOĞALGAZ HATTINA İLK KAYNAKUlaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ödemiş'te doğalgaz boru hattının ilk altın kaynağını yaptı.

24.04.2016 20:37

Bakan Yıldırım ve Kocaoğlu, restore edilen külliyeyi açtı (EK)

BAKAN YILDIRIM'DAN ÖDEMİŞ'İN DOĞALGAZ HATTINA İLK KAYNAK

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ödemiş'te doğalgaz boru hattının ilk altın kaynağını yaptı. Halı saha tesislerinde davul zurna ile karşılanan Bakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törende İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, çevre ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, özelikle AK Parti döneminde Ödemiş'in çok geliştiğini söyleyerek, Bu yılın sonuna kadar Ödemiş'in en az yüzde 30'u doğalgazı kullanmaya başlayacak. Seneye de şehrin tamamı doğalgazla buluşmuş olacak. Direniş, efeler diyarı Ödemiş'te başladı. Yakında İzmir, merkezi buraya taşımaya karar verirlerse şaşırmayın. Türkiye'de, her yapılacak işte bin bir bahane çıkarıyorlar. Bize bahane sökmez. İş yapmak istemeyenlerin, iş yapma kabiliyeti olmayanların, ilk önce söyleyeceği şey 'Paramız yok.' Benim konuşmama gerek yok eserler konuşuyor. Türkiye'nin her tarafını bölünmüş yollarla donattık. Daha iki gün önce dördüncü köprüyü, Osman Gazi'yi şaha kaldırdık. Bazıları kıskançlıktan, bazıları hasetlikten bu duruma bozuluyorlar. Önümüze engeller çıkarmasınlar. Biz kilometrelerce konuşup bir arpa boyu yol yapmayanlardan olmayacağız. Bir arpa boyu konuşup, kilometrelerce yol yapacağız dedi. Bakan Yıldırım süt üreticilerinin sorununun da çözüldüğünü söyleyerek patates üretiminde de benzer çalışmaların yapılacağını kaydetti. Konuşmaların ardından Bakan Binali Yıldırım, İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ve Belediye Başkanı Mahmut Badem doğalgaz boru hattının ilk altın kaynağını birlikte yaptı.

Bakan Yıldırım, daha sonra Türk Telekom iştiraki AssisTT'in Ödemiş'teki 250 çalışanın istihdam edildiği çağrı merkezini ziyaret etti. Çağrı merkezindeki telefonun başına geçen Yıldırım, Bursa'daki bir genç kızdan gelen aramaya cevap verdi. Kendisini tanıtan Yıldırım, genç kızın şaşkınlığının ardından Türk Telekom'a ait bir paketin satışını yaptı.

Bakan Binali Yıldırım, Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı proje kapsamında 7 ilçeden belirlenmiş öğrencilere yaklaşık 250 bisiklet dağıttı. Bakan ve beraberindekiler Belediye Ahrandı Aile Gazinosu'nda muhtarlar ile biraraya geldikten sonra bir düğüne katılmak üzere Beydağ İlçesi'ne hareket etti.

Görüntü Geçiliyor

İzmir, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Bakan Yıldırım'dan Ödemiş'in Doğalgaz Hattına İlk Kaynak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement