Kanarya Sevenler Derneğine Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Kanarya Sevenler Derneğine Görkemli Açılış

Kanarya Sevenler Derneğine Görkemli Açılış

Ödemiş Kanarya Sevenler Derneği, kanarya ve hayvanseverlerin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

10.09.2013 12:07

Ödemiş Kanarya Sevenler Derneği, kanarya ve hayvanseverlerin katıldığı bir törenle hizmete açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan derneğin başkanı Şükrü Görgen, Ödemiş'in adını kanarya ırk ve güzellik yarışmalarında aldıkları çok sayıda kupayla duyurmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Görgen, konuşmasında, her sezon olduğu gibi bu yeni sezonun ilk gününde yine hayvanseverlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını anlattı.

Ödemiş Kanarya Sevenler Derneği olarak diğer sezonlarda olduğu gibi haftanın bir günü kuş satışları ile bir arada olmaya devam edeceklerini belirten Görgen, şöyle konuştu: "Kanarya kuşlarına ilgi duyan değerli dostlarımız, bilindiği üzere geçen yıllarda Ödemiş Kanarya Sevenler Derneği'nin çatısı altında bir çok il ve ilçelerde düzenlenen kanarya ırk ve güzellik yarışmalarına katılarak, bir çok kupa ve madalya aldık ve ilçemizin adını bu yönde duyurduk. Yine önümüzdeki sezon bu tür etkinliklere katılmayı sürdüreceğiz."

Manisa Kanarya Sevenler Derneği Başkanı Malik Dereli de, kanarya sevenlerin ve kanaryalara gönül verenlerin başarılı ve güzel bir sezon geçirmesi dileğinde bulundu. Açılışa CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Ödemiş Kanarya Sevenler Derneği yönetim kurulu üyeleri Üzeyir Sürer, Mutlu Işıktaş, Volkan Durmaz ve Mesut Kara da katıldı.

Ödemiş kebabı başta olmak üzere çeşitli ikramların yapıldığı açılış törenine Tire, Karşıyaka, Bornova'nın yanı sıra Manisa, Salihli ve Aydın gibi il ve ilçelerden kanaryasevenlerin gösterdiği ilgi dikkat çekti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanarya Sevenler Derneğine Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement