Kartepe'nin Cazibe Merkezi Olacak - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Cazibe Merkezi Olacak

Kartepe\'nin Cazibe Merkezi Olacak

Şükrü Karabalık ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor.

11.07.2012 13:59  Güncelleme: 14:01

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. Kartepe Serinlik Köyü'ndeki Serindağ Restoran'da muhtarlarla bir araya gelen, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve başkan yardımcıları muhtarların sorunları dilediler ve çözüm önerilerini aldılar.

ORMAN KÖYLERİMİZİN CAZİBESİ ARTACAK

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ev sahipliğinde AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve muhtarların bir araya geldiği buluşmada belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker, gerçekleştirdiği konuşmasında taleplerini aktarma imkânı buldu. Kartepe'nin dağ köylerinden olan Serinlik Köyü'ndeki Serindağ Restoran'da muhtarlarla bir araya gelen Karabalık, bölgede bulunan dağ köylerinin önemine değindi. Başkan Karabalık, "Bölgemizdeki dağ köylerinin turizm yönünden kalkınası için tüm mücadelemiz ile ekip arkadaşlarımla canla başla çalışıyoruz Kartepe'ye olan ilgi yaptığımız çalışmalar sonrasında her geçen gün artıyor. Sizlerin de desteğiyle orman köylerimizin cazibesi artmaya devam edecektir" dedi.

SİZLERİN HİZMETİNİZDEYİZ

Kartepe halkına eksiksiz hizmet verebilmek anlamında muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık "Kartepe'yi birlikte yönetme anlayışımızla, sizlerden gelecek tüm talepler öncelikli olarak yerine getirilmektedir" dedi. Gerçekleşen toplantıda 14 Temmuz Cumartesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan açılış bayramına muhtarlar ve heyetlerini davet edildi.

KANDAZ'DAN AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET

Toplantıda kısa bir konuşma yapan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, " Yapılan hizmetler konusunda başarılarımız artarak devam ediyor. Halkımızın her kademesinden bizlere gelen talepleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Kartepe'de olmaktan ve Kartepe için birlikte çalışmaktan son derece mutluyuz" 14 Temmuz Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan açılış bayramı için Kartepeli Muhtarlara pişmaniye kutusundan oluşan davetiye takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Cazibe Merkezi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement