Kayıp Çocuklarını Arıyorlar - Son Dakika
Güncel

Kayıp Çocuklarını Arıyorlar

Kayıp Çocuklarını Arıyorlar

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamada çocuklarından haber alamayan acılı anne ve babalar, bir an önce çocuklarının bulunmasını istiyor.

13.05.2013 12:36  Güncelleme: 12:54

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlama sonrası çocuklarından haber alamayan acılı anne ve babalar, bir an önce çocuklarının bulunmasını istiyor.

Patlamadan sonra kayıp olan 25 yaşındaki Ayşegül Kırar'ın annesi Birsun Kırar, feryatlar içinde kızının fotoğrafına sarılarak, bir an önce ölü veya diri bulunmasını istiyor.

Baba Murat Kırar, kızının patlamadan

sonra kızından haber alamadıklarını belirterek, "Ne kendisi ne de cesedi ortada yok. Tüm hastanelere, enkazlara bakıldı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" derken, anne Birsun Kırar, "Bir an önce kızımı bana bulun. İnşallah yaralıdır, ölmemiştir" diye konuştu.

Bu arada, Ayşegül Kırar'ın çantasından bir parça, hediyelik eşya dükkanının enkazında bulundu. Acılı aileye, Ayşegül Kırar'ın çantasının enkazda bulunduğu haberi verilmedi.

Diğer yandan, üniversite imtihanlarına hazırlanan 23 yaşındaki Mustafa Kaya da kayıplar arasında. 7 kardeş olan Mustafa Kaya'nın babası Hamit Kaya, "Tüm aramalara rağmen Mustafa'nın izine rastlayamıyoruz. Kendisini henüz bulamadık. Arayıp hastanede gördüğünü söyleyenler oluyor. Gidip bakıyoruz fakat yanlış ihbar çıkıyor. Ölü mü yaralı mı bize bilgi verilmesini istiyoruz" dedi. Anne Yeter Kaya da feryat ederek oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.

Diğer taraftan, polis, Reyhanlı giriş ve çıkışlarında sürekli araçları kontrol ediyor. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Çocuklarını Arıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement