Kayıp Pompacının Cesedi 6 Yıl Sonra Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Pompacının Cesedi 6 Yıl Sonra Bulundu

Kayıp Pompacının Cesedi 6 Yıl Sonra Bulundu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 2007 yılından bu yana akıbetinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki İsmail Yavaş'ın cesedi Susurluk'ta bulundu.

28.07.2013 15:15

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 2007 yılından bu yana akıbetinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki İsmail Yavaş'ın cesedi Susurluk'ta bulundu. İki ay önce bulunan cesedin Yavaş'a ait olduğu Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesi sonucu kesinleşti.

Bandırma'nın Doğruca Köyü'nde oturan ve bir akaryakıt istasyonunda pompacılık yapan evli ve 2 çocuk babası İsmail Yavaş, son olarak 15 Mart 2007 tarihinde bir eczanede görüldükten sonra kayıplara karıştı. Yavaş'ın otomobili de Susurluk'ta bir dinlenme tesisinde kapıları açık halde güvenlik güçleri tarafından bulundu. Uzun süre yapılan aramalara rağmen hakkında ipucu elde edilemeyen İsmail Yavaş'ın bulunması için ağabeyi Nadir Yavaş, 2007 yılında, kardeşini bulana 10 bin lira ödül vereceğini söyledi. Yavaş'tan ümit kesilmişken, geçen hafta Susurluk Çayı çevresinde küçükbaş hayvanlarını otlatan çobanlar çay kenarında bir ceset bulunduğunu görünce, '156 Jandarma İmdat'ı aradı. Sevk edilen güvenlik güçleri daha önceden kayıp olan İsmail Yavaş'ın Bandırma'da ikamet eden ağabeyi Nadir Yavaş'ı telefonla arayarak cesedi teşhis etmesini istedi. Gelen Nadir Yavaş cesedin kardeşine ait olabileceğini ve kesin teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesini talep etti. Adli Tıp Kurumu cesedin İsmail Yavaş'a ait olduğunu tespit etti.

Ceset aileye teslim edilirken, olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü bildirildi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Pompacının Cesedi 6 Yıl Sonra Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement