Kraliyet Düğününün Altın Varaklı Havlu Davetiyeleri, Denizli'den - Son Dakika
Güncel

Kraliyet Düğününün Altın Varaklı Havlu Davetiyeleri, Denizli'den

Kraliyet Düğününün Altın Varaklı Havlu Davetiyeleri, Denizli\'den

İngiltere Prensi William ile Katherine Middleton'un 29 Nisan'da yapılacak düğününde davetiyeler Denizli'de faaliyet gösteren Ozanteks tarafından üretildi

17.04.2011 12:10

Dünyanın konuştuğu yılın düğünü İngiltere Prensi William ile Katherine Middleton'un 29 Nisan'da yapılacak düğününde davetiyeler Denizli'de faaliyet gösteren Ozanteks tarafından üretildi. Düğün davetiyesi olarak hazırlanan 40 bin altın işlemeli havlu Denizli'de üretilerek İngiltere'ye gönderildi.

Denizli'de İzmir Asfaltı üzerinde faaliyet gösteren yıllık 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan 2 bin kişinin çalıştığı Ozanteks, İngiltere'nin heyecanla beklediği ve 29 Nisan'da Londra'da bulunan Westminster Kilisesi'nde yapılacak İngiltere Prensi William ile Katherine Middleton'un düğün davetiyeleri üretti. Davetiye havlulara özel bir teknik kullanılarak Prens William ile Katherine Middleton'un isimleri ile 29 Nisan 2001 tarihi altınla işlendi. Davetiyede altın kalp içerisinde prens ve müstakbel eşinin isimleri ve düğün tarihi yer alıyor.

Ozanteks'in dünyaca ünlü markası Hobby Home Collection markası tarafından üretilen altın işlemeli 40 bin davetiyenin üretimi üç hafta içerisinde tamamlanarak İngiltere'ye gönderildi. Ozanteks'in Almanya'da çalıştığı Belotex firmasının İngiliz Kraliyet Ailesi'ne tavsiyesi üzerine siparişi aldıklarını belirten Ozanteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Katrancı, 'Üç hafta gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 100 pamuktan üretilen altın işlemeli havlu davetiyeleri hazırladık. İngiltere'ye gönderdik. Havluları hazırlarken özel bir teknik kullandık. Altın işlemeye Türkiye'de ilk diyebiliriz. İngiltere'de böyle bir davetiye kullanılması çok alışılagelmiş bir şey değil. Fakat Almanya'da bulunan ortak dostumuz sayesinde böyle bir fikir ortaya çıkmış. Farklı bir şey yapmak istemişler. Bu sayede bu üretimi yapmış olduk' dedi.

Hobby Home Collection ürünlerinin Türkiye'de 1200, yurtdışında 2 binin üzerinde seçkin noktada satıldığını anlatan Oğuzhan Katrancı, 'Firmamızdan ziyade Türkiye'nin ve Denizli'nin ismini ön plana çıkardık. Bu davetiyeleri üretmekten gurur duyuyoruz. Denizli'nin adının ön plana çıkarılması için çok faydalı bir adım olduğuna inanıyorum' diye konuştu. Katrancı, yapılan özel anlaşma gereği altın işlemenin nasıl yapıldığı ve sipariş bedeli konusunda açıklama yapamadıklarını vurguladı. Yılda 100 milyon doların üzerinde ihracat yapan Ozanteks, düğün davetiyelerinin yanı sıra Caillou, Ben Ten, Bewerly Hills Polo Club markalarının tescilli marka ürünlerini üretiyor. Hayalet sürücü filminin çekimi için Denizli'ye gelen Amerikalı ünlü aktör Nicolas Cage ile eşi ve çocuğu kaldıkları otelde Hobby Home Collection tarafından üretilen özel nevresim takımları ve bornozları kullanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kraliyet Düğününün Altın Varaklı Havlu Davetiyeleri, Denizli'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement