Loğoğlu: Deniz Baykal ve İlker Başbuğ Adayımız Olamaz - Son Dakika
Güncel

Loğoğlu: Deniz Baykal ve İlker Başbuğ Adayımız Olamaz

Loğoğlu: Deniz Baykal ve İlker Başbuğ Adayımız Olamaz

CHP'li Faruk Loğoğlu, Almanya'da "Cumhurbaşkanı adayı Baykal mı olacak yoksa Başbuğ mu" sorusuna "İkisi de olmaz" dedi.

08.06.2014 15:52  Güncelleme: 16:11

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Deniz Baykal ve İlker Başbuğ'un Cumhurbaşkanlığı adaylığı söylentilerine "ikisi de olmaz, partiden tepki var" diye karşı çıktı.

İşte gazete yer alan haberin ilgili kısmı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Almanya'da Nereye gitse çevresi sarılıyor. "Cumhurbaşkanı adayınız kim olur?" diye soruluyordu.

BAYKAL, BAŞBUĞ VE İNCE DEĞİL…

Sheraton Oteli'nin lobisinde, aralarında işadamları ve toplum temsilcilerinin bulunduğu gruptan birileri, "Baykal mı olacak, yoksa Başbuğ mu?" deyince, Loğoğlu, "İkisi de olmaz. İkisine de partiden tepki var. Zaten birinin yargılaması sürüyor" yanıtını verdi.

"O zaman Yalova'dan aday çıkacak galiba" diyen de, gülerek, "Muharrem İnce mi, diyorsun yani" dedi. "İlk turda herkes kendi adayını koyar, ikinci turda mecburi çatı olur" yorumunu yaptı.

TÜRMEN, MUMCU VE TARHAN VAR

Ardından, "Bizde çok iyi isimler var. Dünya çapında, değerli, cumhurbaşkanlığına yakışacak isimler. Rıza Türmen var, Güldal Mumcu var, Emine Ülker Tarhan var" diyerek bir anlamda ipucu verdi. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Loğoğlu: Deniz Baykal ve İlker Başbuğ Adayımız Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat kuş: Deniz Baykal siyasete tepeden oturmuş bir politikacı değildir,CHP de bir yandan yetişirken bir yandanda Türkiye iç politikasının dümenine hakim olmuştur,çalışkandır,iç ve dış siyasette planlı adımlar atılmasında önemli rolü vardır,ancak fazla sorumlulukları bizzat kendi imzası ile sürdürme cesareti yoktur, olması gerekenleri hep başkası yapsın ister, kendisi risk altına girsin istemez, iyi bir hukukçu ve kanun adamıdır,cumhurbaşkanlığı bir gecede yetişilecek bir yer değildir,süreç ister ve Baykal o süreci tamamlayarak yetişmiştir,ayrıca bastırılmış çağ dışı duygular isteyen halk içinde uygundur. 3 0 Yanıtla

Advertisement