Niğde'de Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Niğde'de Teröre Lanet Yürüyüşü

Niğde\'de Teröre Lanet Yürüyüşü
18.08.2011 19:44

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yaşanan terör saldırısında 8'i asker, biri köy korucusu 9 şehit anısına Niğde'de yürüyüş düzenlendi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yaşanan terör saldırısında 8'i asker, biri köy korucusu 9 şehit anısına Niğde'de yürüyüş düzenlendi. Niğde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşte, teröre lanet okundu.

İmam Hatip Meydanı'nda saat 17. 30'da başlayan yürüyüş, Niğde Şehitliği'ne kadar devam etti. Yürüyüşe katılan Niğdeliler, 'Türkiye Türk'tür, Türk kalacak', 'Ne Mutlu Türküm Diyene', 'Şehitler Ölmez Vatan bölünmez', 'Milliyetçi Türkiye, Dişe diş kana kan', 'Kahrolsun PKK', 'İmralı'yı Basarız Apo'yu asarız' sloganları attı. Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, "Türk Milleti hain ve kahpece bir saldırıyla daha sarsıldı. Terörle mücadele yerine 9 yıldır, terörle müzakere yapan iktidar anlayışının en vahim sonuçları mübarek Ramazan Ayı'nda kendini gösterdi" dedi.

Ramazan ayının 17 gününde 20 şehit verildiğini belirten Bulat, "Ramazan ayına hürmeten bu mübarek ayın sonuna kadar bekleyeceğiz diyerek adeta 'Kandil'i boşaltın Ramazan sonrası tepenize ineceğiz' diyen Sayın Başbakan, bugün gelinen noktada Kandil'e hava operasyonu başlatma talimatı vermek zorunda kalmıştır" diye konuştu. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalık, Türk bayrakları ile şehitliğe kadar yürüdü. Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunan kalabalık, hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde'de Teröre Lanet Yürüyüşü - Son Dakika


Advertisement