PKK'lılar Kaçmaya Çalışan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

PKK'lılar Kaçmaya Çalışan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Şemdinli'de yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lılar, kaçmaya çalışan araca ateş açtı. Araçta bulunan Celal İnan hayatını kaybetti, Muhsin Kaya ise yaralandı.

05.09.2015 11:44  Güncelleme: 16:31

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lıların kaçmaya çalışan bir araca ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

PKK, KAÇAN ARACA ATEŞ AÇTI

Hakkari'nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri yolu üzerinde bulunan Nerşüde Köprüsü'nü kapatıp yolu kesen silahlı PKK'lılar, geri dönerek kaçmaya çalışan bir araca ateş açtı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda Celal İnan ve Muhsin Kaya yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Celal İnan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhsin Kaya'nın tedavisi ise devem ediyor.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDA GÖREVLİ

Bir dönem AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapan ve milletvekili aday adayı olan Muhsin Kaya'nın halen AK Parti İlçe Teşkilatı'nda görev yaptığı belirtildi.

PKK\'lılar Kaçmaya Çalışan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'lılar Kaçmaya Çalışan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • Selim Batman: Ermeniler Diyecem Pkk Yandaşları Beyenmicek Niye Çünkü Pkk Ermenidir Yazmama GereK Yok Sadece Ermeni Desem Onlara Yeter Kendilerini Bilirler 28 37 Yanıtla
  • Vitor Perreira: İyii iyi AKP Liyse geberib gitigi iyi oldu... 8 50 Yanıtla
    Cevap: Allah seni Islah etsin! 6 0 Aslan: Hamd Olsunki Sende Öleceksin Çok Şükür Allahıma 4 1 şinay şinay: .......... Sende gidersin .......... 4 1
  • Pkk ya cikis yok.: Ancak sivil silahsizlari vurursun... 45 9 Yanıtla
  • ağrı merkez: kaçarsan ölürsün 17 34 Yanıtla
  • che: hain oldugunu bildigi icin kacmistir, 10 39 Yanıtla
    Selim Batman: Sen Olsan Durur Yağ Çekerdin Değilmi 5 2
  • KORUCU KIZI ZOZAN : TERÖRİSTLER KARAKOL BASKININA KAMERALARLA GELMİŞLER. POLİS KATLİMAMINI ÇEKECEKLERDİ. AMA KENDİLERİ GEBERDİLER. ABİİİ DİYE BAĞIRIYORLAR..BAĞIRANLARI DA KAMERAYA ÇEKENLERİ DE İNDİRMEK LAZIM. HEPSİ PKK LI,,,,,,,,,,,PKK YI ÖVMEK SAVUNMAK SUÇ SAYILIP EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALIDIR. 35 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement