Pkk, Silopi'de 5 Tır'ı Yaktı - Son Dakika
Güncel

Pkk, Silopi'de 5 Tır'ı Yaktı

Pkk, Silopi\'de 5 Tır\'ı Yaktı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün gece yol kesen terör örgütü PKK'nın Gençlik yapılanması YDG-H'liler, sürücülerini indirdikleri 5 TIR'ı ateşe vererek yaktı.

31.08.2015 17:28

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün gece yol kesen terör örgütü PKK'nın Gençlik yapılanması YDG-H'liler, sürücülerini indirdikleri 5 TIR'ı ateşe vererek yaktı.

Silopi İlçesi Başverimli Beldesi yakınlarında Habur Sınır Kapısı'ndan Irak'a çıkış yapacak olan 5 TIR'ı durduran silahlı teröristler, sürücüleri indirdikten sonra TIR'ları ateşe verdi.  TIR'ları yakan teröristler daha sonra olay yerinden hızla kaçtı.

TIR şoförü Hikmet Kandemir, aracının gözleri önünde yandığını belirterek ne yapacağını şaşırdığını ve mesleği bırakacağını söyledi. Şoför Mithat Yavuz ise, "İleride çevirdiler aracımızı. Silah zoruyla indirdiler bizleri. Kimleri kontrol ettikten sonra araçlarımızı buraya kendileri çekerek ateşe verdiler" dedi.

TIR'ların yakılması ile ilgili Jandarma soruşturma başlattı. - Silopişırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pkk, Silopi'de 5 Tır'ı Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ŞİYAR: olayı pkk üstlendii....OLAYI PKK ÜSTLENDİ....olayı pkk üstlendii....OLAYI PKK ÜSTLENDİ....olayı pkk üstlendii....OLAYI PKK ÜSTLENDİ.... 4 1 Yanıtla
  • genç adam: pkk köpeklerine sesleniyorum ALLAH sizlerinhepsini felah etsin 4 0 Yanıtla
  • Kürt: Kürt düşmanı türk düşmanı= ermeni pkk (kök; asala, kök; taşnaksütyun, hınçak) 3 0 Yanıtla
  • FUAT AVN: TÜRK DEVLETİNE SESLENİYORUM ALAH SİZİ TEKER TEKER BELANIZI VERECEKTİR 0 0 Yanıtla
  • Yaşasın TÜRKİYE: Pkk nında ona destek veren cahil beyinlerin de Allah hem bu dünyada hem de ahirette belasını versin inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement