Prof. Dr. Bayram Altan Sivas Günleri Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bayram Altan Sivas Günleri Programına Katıldı

Prof. Dr. Bayram Altan Sivas Günleri Programına Katıldı

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, İstanbul Yenikapı Miting Meydanı'nda düzenlenen geleneksel " Sivas Günleri 2017" programına katıldı.

09.10.2017 09:00

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan, Sivas İl Kültür Müdürü Kadir Pürlü'nün davetlisi olarak İstanbul Yenikapı Miting Meydanında düzenlenen geleneksel " Sivas Günleri 2017" programına katıldı.

6-7-8 Ekim 2017 tarihinde kapalı bir mekanda zengin ürün tanıtımları ile düzenlenen "Sivas Günleri 2017" programı, Cuma günü saat 15.00 da başladı ve aynı gün Saat 20.00' e kadar devam etti. İlk günkü programda; Şarkışla, Gemerek, Altınyayla ve Gürün ilçe tanıtımları yapıldı.

Cumartesi günü saat 13.00'te "Gürün'ün Tarihi ve Sosyoekenomik durumu" ile ilgili bir oturum düzenlendi. Oturum Başkanlığını Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahman Eeren'ın yaptığı oturuma, 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Polat konuşmacı olarak katıldı. Yıldızeli ilçe tanıtımı ile devam eden programda, Hafik ilçe tanıtım sorumlusu kalp krize geçirip hastaneye kaldırıldığından tanıtımları iptal edildi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Yıldız veciz bir konuşma yaptı. Kürsüden inen Rektörü, Prof. Dr. Bayram Altan karşıladı ve tebrik ederek ayak üstü bir süre sohbet ettiler. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Ali Yıldız İslam Ülkeleri Akademisyenler Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan'ı Cumhuriyet Üniversitesine davet etti.

Altan, Rektör Yıldız'a "Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. İnşaallah yakın tarihte ziyaretinize gelirim." dedi.

Program, Doğanşar Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman, konuklara hitaben ilçesini ve Belediye hizmetlerini tanıtan bir konuşma yaptı. Daha sonra Zara ve İmranlı ilçeleri ile Kardeş il Denizli ve Sivas Merkez Programı ile devam eden "Sivas Günleri 2017" saat 19.00 da sona erdi. Pazar günü saat 12.00 de başlayan programda ise Divriği, Gölova, Koyulhisar, Suşehri, Akıncılar, Ulaş ve Kangal ilçeleri tanıtımları yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bayram Altan Sivas Günleri Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement