Şehit Asker Için Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

Şehit Asker Için Uğurlama Töreni

Şehit Asker Için Uğurlama Töreni

Şırnak'ta 1 asker şehit 2'si asker 5 yaralı (4)ŞEHİT ASKER İÇİN UĞURLAMA TÖRENİŞIRNAK'ın Cudi Dağı bölgesinde PKK'lılar tarafından el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırı sonucu şehit olan uzman çavuş Tuncay Arslan için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

24.11.2016 20:39

Şırnak'ta 1 asker şehit 2'si asker 5 yaralı (4)

ŞEHİT ASKER İÇİN UĞURLAMA TÖRENİ

ŞIRNAK'ın Cudi Dağı bölgesinde PKK'lılar tarafından el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırı sonucu şehit olan uzman çavuş Tuncay Arslan için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Vali yardımcısı Ali Arıkan, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, korucular ve şehidin silah arkadaşları ile polisler katıldı. Şehit uzman çavuş Tuncay Arslan'n özeçmişinin okunmasından sonra törende dini vecibeler yerine getirildi. Törenden sonra şehit Tuncay Arslan'ın cenazesi Helikopter ile Şerafettin Elçi Havalimanına gönderildi. Şehit cenazesi oradan da Uzman Çavuş Tuncay Arslan'ın cenazesi Antalya'ya gönderilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Asker Için Uğurlama Töreni - Son Dakika


Advertisement