Şehit Polis Memuru Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Memuru Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kırşehir’de meydana gelen otobüs kazasında şehit olan polis memuru Abdullah Kılıç (32), memleketi Sivas’ta son yolcuğuna uğurlandı.

10.03.2014 16:55

Kırşehir'de meydana gelen otobüs kazasında şehit olan polis memuru Abdullah Kılıç (32), memleketi Sivas'ta son yolcuğuna uğurlandı.

Kayseri'de düzenlenen törenin ardından, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracı ile şehit polis memurunun Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi, Ulu Cami'ne getirildi. Şehidin cenazesinin getirilişi sırasında yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şehit polis memurunun annesi Şemsi Kılıç, cenazenin getirilişi sırasında 'Sana kırmızı çok yakışmış oğlum' diye feryat etti. 2 yaşındaki kızı Ceylin Zehra da her şeyden habersiz bir şekilde yakınlarının kucağında olan biteni seyretti. Anne Şemsi ve Baba Halis cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çekti. Hemşire eşi Esma Kılıç ise gözyaşlarını tutamadı. Eşini, yakınları ve polis memurları sakinleştirdi.

Şehit polis memurunun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, şehit polis memurunun mesai arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kayseri'den Ankara'ya giden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarını taşıyan otobüsün, Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu 3 polis şehit olmuş, 22 polis yaralanmıştı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement