Seydişehir Belediyesi Sporda Da Marka - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Sporda Da Marka

Seydişehir Belediyesi Sporda Da Marka

Seydişehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 2. Lig B grubunun güçlü ve eski takımları karşısında başarılı bir sezon geçirdi.

02.04.2013 10:16

Seydişehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı ilk kez mücadele verdiği 2012-2013 sezonu 2. Lig B grubunun güçlü ve eski takımları karşısında başarılı bir sezon geçirdi. 12 takımla sezona başlayan 2. lig Erkekler B Grubu Sungurlunun çekilmesiyle 11 takıma düştü. 21 Ekim 2012'de ilk maçını oynayan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı,son maçını 20 mart 2013'de oynadı. 5 aylık maratonda 20 maç oynayan Seydişehir Takımın karnesinde 10 galibiyet ve 10 mağlubiyet var.

Sezonun ilk karşılaşmasında Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ni ağırlayan Seydişehir Belediyesi başa baş mücadele ile geçen maçı 3-1 kazandı. 2. lige hızlı bir giriş yaparken, 3 puan alarak güzel bir başlangıç yapmış oldu.Geçtiğimiz hafta ise sezonun son maçını kendi evinde ligin güçlü takımlarından Kahramanmaraş Belediyesiyle yapan Seydişehir Belediyesi rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Muhteşem bir final maçı oynayan takım sezonu 6. sırada kapattı.

Tabi ki Seydişehir Belediyesinin spor atılımı sadece Voleybolla sınırlı değil. Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü ,bünyesinde 200'ün üzerinde sporcuyla basketbol, futbol genç ve yetişkinler, karate güreş gibi bireysel ve takım sporlarında İlçenin ismini ulusal ve uluslararası arenada duyuran bir kulüp niteliğinde.Ayrıca Belediyenin her yıl düzenlediği Futbol ve Voleybol Turnuvaları geleneksel hale geldi.Turnuvalar sportif amaç dışında ilçeden,köy ve kasabalardan katılan okul,özel, Devlet,Askeri kurum ve kuruluşlardan yüzlerce insanı kaynaştıran, birlik beraberlik duygularını güçlendiren organizasyonlar olarak ilçenin sosyal hayatına da canlılık getiriyor.

Seydişehir'de sporu sevdirmek için üstün gayret gösteren Belediye başkanı Abdulkadir Çat, Belediyenin sınırlı kaynaklarına rağmen Erkek Voleybol Takımını 2. lige çıkarmayı başardı. Takıma desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Çat'ın bu anlayışı Teknik kadro,kulüp yönetimi ve sporcuların özverili çalışmaları ile birleşince Seydişehir Belediyesi klasik ve sosyal belediyecilikte olduğu gibi sporda da marka haline geldi. Takım bunu Konya Bölgesinin 2. ligde temsil edilen tek takımı olmasıyla da tescilledi. Giderek artan seyirci desteği ile artık Seydişehir maçları iple çekilir hale geldi. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat "Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımız grubundaki güçlü takımlara ve 2. ligde ilk sezonu olmasına rağmen gösterdiği performansla sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Takımımızın oynadığı maçlarla ilçemizde sosyal ve sportif hayatın gelişmesine katkı sağladığımıza ve Seydişehir' de voleybolu sporu sevdirdiğimize inanıyoruz.

Spora ve sporcuya verdiğimiz önem çerçevesinde İlçemizde sporun sevilmesi ve gelişmesi için elimizdeki sınırlı kaynakları seferber ediyoruz. Memleketimizin ismini en iyi şekilde temsil eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımızı gayretinden ve sezon boyunca gösterdiği üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca Teknik kadroya, Spor Kulübü Yönetimine ve maçlarımızı izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli Sporseverlere teşekkür ediyorum" diyerek spora bakışını kısaca özetledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, maçları mümkün olduğunca kaçırmıyor.Sporseverlerle büyük bir heyecanla izleyerek takımına verdiği desteği salonda da sürdüren bir Başkan portresi çiziyor. Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkanın bu anlayışında ,gençliğinde spor yapmasının payı büyük.

Sonuç olarak Seydişehir'in sahip olduğu milli ve manevi değerler, doğal zenginliklerin yanı sıra Seydişehir Sevdalısı bir Başkanla alt ve üst yapıdan, sosyal belediyeciliğe ve spora kadar pek çok alanda ilklere imza atması, ilçenin kaderinin değişmesini sağladı.Artık Seydişehir zincirlerini kıran, Türkiye'de tanınan, gezilip görülmek istenen, göç veren değil göç alan Marka Bir Şehir olarak biliniyor ve anılıyor.Teşekkürler hizmet aşığı Başkan, Teşekkürler Seydişehir 'in değerine değer katan sporcu, sporsever çocuk, genç, yaşlı, öğrenci, yetişkin tüm vatandaşlarımız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Sporda Da Marka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement