Şubat Ayında Rafting Keyfi - Son Dakika
Güncel

Şubat Ayında Rafting Keyfi

Şubat Ayında Rafting Keyfi

Gazipaşa'da Su ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Hacımusa Çayı'nda kano ile rafting turu yapıldı.

05.02.2013 14:05

Gazipaşa'da Su ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Hacımusa Çayı'nda kano ile rafting turu yapıldı.

Türkiye'nin birçok şehrinde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken, Antalya'da güneşli ve sıcak bir hava hakim. Gazipaşa Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı fırsat bilen doğa tutkunları kanoyla Hacımusa Çayı'nda rafting yaptı.

Çayda rafting yapan Gazipaşa Su ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Akkoca, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin doğal güzelliklerine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Gazipaşa'nın kış ortasında kano ile rafting yapılan ender yerlerden biri olduğuna işaret den Akkoca, "Hacımusa Çayı'nın Kocaköprü mevkisinden Selinus Plajı'na kadar 4 kilometrelik parkurda kış ortasında rafting yaptık. Heyecan verici bir duyguydu" dedi.

Raftinge katılan Emel Gülçan ise sömestr tatilini geçirmek için Siirt'ten memleketi Gazipaşa'ya geldiğini belirterek, "Öğretmenlik yaptığım yerde 2 metre kar varken Gazipaşa'da kano ile rafting yaptık. Çok eğlenceli ve zevkli bir spor" diye konuştu.

Aybüke Akkoca de raftingin korkutucu olduğu kadar zevkli bir spor olduğunu söyledi. Havanın kış şartlarına göre oldukça sıcak olduğunu dile getiren Akkoca,

" Erzurum'da insanlar sobanın önünde üşürken, biz burada kano yapabiliyoruz, denize girebiliyoruz" dedi.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şubat Ayında Rafting Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement