Tokat Şehit Erdem Ünal'ın Cenazesi Tokat'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Tokat Şehit Erdem Ünal'ın Cenazesi Tokat'a Getirildi

Tokat Şehit Erdem Ünal\'ın Cenazesi Tokat\'a Getirildi

Şehit Erdem Ünal'ın cenazesi Tokat'a getirildiDiyarbakır'ın Bismil ilçesinde evine iftara giderken evinin önünde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın cenazesi memleketi Yozgat'a götürülmek üzere önce Tokat Havaalanı'na getirildi.

29.06.2016 14:07

Şehit Erdem Ünal'ın cenazesi Tokat'a getirildi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde evine iftara giderken evinin önünde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın cenazesi memleketi Yozgat'a götürülmek üzere önce Tokat Havaalanı'na getirildi. Törende şehit eşinin fotoğrafını taşıyan Derya Ünal, ayakta durmak zorluk yaşarken helikopter içerisinde tabuta sarılması yürekleri dağladı.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde dün akşam iftar yapmak için sivil kıyafetle evine giderken PKK'lı teröristlerin evinin önünde düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Erdem Ünal cenazesi Diyarbakır'da yapılan törenin ardından askeri uçakla önce Tokat Havaalanı'na getirildi. Şehit cenazeyi burada Vali Cevdet Can, İl Jandarma Komutan Vekili jandarma Albay Hüseyin Pekmez, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman karşıladı. Askeri uçakta cenaze ile birlikte gelen şehit eşi Derya Ünal ve çocukları 7 yaşında Eylül ve 1 yaşındaki Hira, iki yakını ile birlikte uçaktan iniş yaptı. Bir yandan 7 yaşındaki kızı Eylül'ün elini tutan anne Derya Ünal, bir süre şehit eşinin fotoğrafını taşıdı. Fakat yürümekte zorluk çeken Derya Ünal, bir yakınına sarılarak ayakta durabildi. Türk Bayrağına sarılı cenaze daha sonra tören mangası tarafından askeri uçaktan alınarak yine jandarmaya ait olan helikoptere taşındı. Bu sırada helikopter içerisinde bulunan Derya Ünal, eşinin Türk bayrağına sarılı cenazesine sarılarak gözyaşı döktü. 7 yaşındaki Eylül de annesinin yanına giderek babasının bulunduğu tabutu okşadı. Şehit Erdem Ünal'ın cenazesi daha sonra memleketi Yozgat'a götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat Şehit Erdem Ünal'ın Cenazesi Tokat'a Getirildi - Son Dakika


Advertisement