Vatandaştan Şefkat-Der Başkanına Tepki - Son Dakika
Güncel

Vatandaştan Şefkat-Der Başkanına Tepki

Vatandaştan Şefkat-Der Başkanına Tepki

Konya’da İstanbul’daki operasyonla ilgili Cumhurbaşkanına şikayette bulunmak, Başbakan ve Bakanları da protesto etmek için pankart hazırlayan Şefkat-Der Başkanı Hayrettin Bulan’a vatandaşlar tepki gösterdi.

24.12.2013 17:09

Konya'da İstanbul'daki operasyonla ilgili Cumhurbaşkanına şikayette bulunmak, Başbakan ve Bakanları da protesto etmek için pankart hazırlayan Şefkat-Der Başkanı Hayrettin Bulan'a vatandaşlar tepki gösterdi.

İstanbul'daki operasyonla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e şikayet dilekçesi göndermek için Kayalıpark PTT Şubesi önüne gelen Şefkat-Der Başkanı Hayrettin Bulan, protesto öncesi pankart hazırladığı sırada vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Yanında getirdiği kartonlara Cumhurbaşkanının ve Başbakanın resimlerini yapıştırıp tepkisini yazmak isteyen Hayrettin Bulan'ı gören vatandaşlar etrafını sardı. Hayrettin Bulan'ın Başbakanı protesto ettiğini öğrenen vatandaşlar, yerdeki kartonu almak istedi. Hayrettin Bulan, kartonu almak isteyen vatandaşlara müdahale edince sözlü tartışma başladı. Bu sırada kalabalık arasında bulunan bir kişi yerdeki pankartı alarak parçaladı. Bunun üzerine Hayrettin Bulan ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Tepki gösteren vatandaşların sayısının artması üzerine araya giren sivil polisler, Hayrettin Bulan'ı kalabalığın içerisinden çıkarmak istedi. Bu sırada yaşanan arbedede polislere direnmek isteyen Hayrettin Bulan, güçlükle vatandaşların arasından uzaklaştırılarak PTT Şubesi girişine kadar götürüldü. Burada da bir vatandaşla sözlü tartışmaya giren Hayrettin Bulan, ardından PTT Şubesi'ne girerek yanında getirdiği zarfın içerisine koyduğu şikayet dilekçesini ve suç duyurusunu Cumhurbaşkanına ve Başbakana kargo yoluyla gönderdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaştan Şefkat-Der Başkanına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement