Yaşar Yıldız 'dan Yitik Düşler Bodrum - Son Dakika
Güncel

Yaşar Yıldız 'dan Yitik Düşler Bodrum

Yaşar Yıldız \'dan Yitik Düşler Bodrum

Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Etkinliklerinde bu hafta Ressam Yaşar Yıldız 'ın ''Yitik Düşler Bodrum '' adını verdiği resim sergisi yer aldı.

05.04.2013 14:05

Açılış kokteyline Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bodrum Art üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Açılış konuşmasında Yaşar Yıldız " Biz sanatçılara eserlerimizi sanatseverlerle paylaşma imkanı sağlayan Sayın Şevket Sabancı'ya, Turgutreis Belediyesine, Kültür Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Sergide yer alan eserlerimde Bodrum ve Milas'ın Beldeleriyle, Mumcularda bazıları korunabilmiş bazıları korunamamış atılmaya yüz tutmuş yapı ve yapı detaylarını ele aldım." Dedi.

Açılışta konuşma yapan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk" Günümüz teknolojisi ve zamanın getirdiği yenilikler kimi zaman kültürel değerlerimizin yok olmasına neden olabiliyor. Bodrum'unda zaman içerisinde doğal güzellikleri yok olup gidebiliyor. Bodrum'un kendi özgü mimarisi ve bu mimari içerisinde kullanılan doğal unsurlar yeni teknolojinin ürettiklerine bırakıyor. Değerli Sanatçımız Yaşar Yıldız sergisinde Bodrum'un dünyaca ünlü eski ve yeni özellikleri taşıyan doğal mimarisini tuval üzerinde kalıcı hale getirerek bizlere sunuyor.Çalışmaları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz." Dedi.

Ressam Yaşar Yıldız çevremizdeki yerel mekanlardan esinlenerek kendine özgü mimarisini eserlerine yansıtarak görselliği ön plana çıkardığı sergisi 13 Nisan 2013 tarihine kadar Hafta İçi 10:00-20:00 Cumartesi 10:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Ayrıca Saat 17:00-18:00 saatleri arasında çektiği fotoğraflarla kısa belgesel gösterisi yapacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşar Yıldız 'dan Yitik Düşler Bodrum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement