Yıldız ve Genç Eskrimciler Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Yıldız ve Genç Eskrimciler Kampa Girdi

Yıldız ve Genç Eskrimciler Kampa Girdi

Yıldız ve genç eskrimciler kampa girdi Eskrim sporunda yıldızlar ve gençler kategorisinde mücadele eden sporcular, Türkiye Şampiyonası öncesi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kampa girdi.

06.08.2015 17:35

Yıldız ve genç eskrimciler kampa girdi

Eskrim sporunda yıldızlar ve gençler kategorisinde mücadele eden sporcular, Türkiye Şampiyonası öncesi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kampa girdi.

Pursaklar'ın Saray mahallesinde Ankara Pursaklar Fen Lisesi'nde kılıç branşında milli takımlar seviyesindeki 11-17 yaş grubu kız-erkek sporcular, kondisyon el, teknik ve taktiksel anlamda çalışmalarına devam ediyorlar. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Isparta illerinden ilçeye gelen aileler, 10 günlük kamp süresince çocuklarını kampa teslim ederken, büyük başarılara imza atacaklarını ifade ettiler.

Mersin'de 21 Ağustos'ta yapılacak Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası müsabakaları öncesi 50 sporcu hazırlık kampını eğlenerek gerçekleştiriyor. Kampa gelen sporcuları turnuvaya hazırlamak için bir araya geldiklerini belirten Anka Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Eskrim antrenörü Mustafa Kalender şunları söyledi

Kampımızda farklı illerden 50'ye yakın en üst düzey sporcularımızı bir araya getirerek 21 Ağustosta yapılacak yıldızlar ve gençler Türkiye şampiyonasına hazırlıyoruz. 10 gün sürecek çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. İnşallah büyük başarılara imza atacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldız ve Genç Eskrimciler Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement