Yılmaz Tunç Amasra'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Tunç Amasra'da İncelemelerde Bulundu

Yılmaz Tunç Amasra\'da İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Yılmaz Tunç Amasra Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu.

15.10.2012 16:10

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur ve Bazı Teşkilat Mensupları ve tünel şantiyesinde görevli Mühendislerle Amasra tüneli inşaatında incelemelerde bulundu.

TÜNELDE 650 METREYE ULAŞILDI

Yapımına Mayıs ayında başlanan 1070 metre uzunluğunda inşa edilecek olan ve şu ana kadar 650 metrelik bölümü tamamlanan Amasra Tünelinde incelemelerde bulunan Milletvekili Yılmaz Tunç, tünel inşaatının başarıyla sürdürüldüğünü belirterek 2013 yılı içerisinde tünelin hizmete açılacağını söyledi.

BARTIN-AMASRA ARASI 5 DAKİKAYA İNECEK

Tünelin tamamlanması ile Bartın ve Amasra'yı birleştirmiş olacaklarını vurgulayan Milletvekili Tunç, "Amasra Tünel projesi Bartın ve Amasra için çok önemli bir proje, Amasra ilçemiz tarihi, doğal, turistik özellikleri çok zengin olan bir ilçemiz, Tünelin bitimi ile birlikte Bartın ile Amasra arasındaki mesafe 17 kilometrelik virajlı yol yerine 1 kilometresi tünel geçişi olan 6 kilometreye düşmüş olacak. Bundan sonra 5 dakikada Amasra'ya ulaşacağız. Bartın ile Amasra birleşmiş olacak. Tabi projenin bitiminde yolcu iskelesi inşaatı da de tamamlanmış olacak. Bu sayede deniz yoluyla da Amasra'ya ulaşım olacak. Bu şekilde hepsini bütünleştirdiğimizde ulaşım anlamında bölgemiz büyük bir yatırımı kazanmış olacak" dedi.

Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, şantiye sorumlusundan çalışmalar hakkında bilgi alarak, tünel inşaatında çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz Tunç Amasra'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement