10 İlde Okullara Kar Tatili Verildi - Son Dakika
Güncel

10 İlde Okullara Kar Tatili Verildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle 19 Ocak Salı günü itibariyle 10 ilde eğitime 1 günlük ara verildi.

19.01.2016 02:23  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışı nedeniyle bugün 10 ilde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

19 Ocak Salı günü olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen iller;

BALIKESİR

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi. Daha sonra yapılan açıklamda ise Susurluk ve Bigadiç ilçelerinde de tüm okulların, Erdek'te ise taşımalı eğitim veren kurumların bugün tatil edildiği bildirildi.

YALOVA

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden bugün il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyuruldu.

SİVAS

Sivas'ın Kangal ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulu'nun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.

BAYBURT

Bayburt'un Demirözü ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale il merkezi ve bazı ilçelerde okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildi.

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verilecek.

SAMSUN

Samsun'un Havza ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildiği bildirildi. Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını ifade etti.

ÇANKIRI

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Çerkeş Kaymakamlığı internet sitesinde yapılan açıklamada, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yoğun kar yağışı nedeniyle 19/01/2016 Salı günü ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

KOCAELİ

Kocaeli'de taşımalı sistemle eğitim veren okullar bugün kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu twitter hesabından, "Meteorolojik verilere göre kar yağışı azalarak yarın(19 Ocak Salı) ilimizi terk edeceğinden, eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak il genelinde taşımalı eğitim ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde yarın eğitime ara verilmiştir" açıklamasında bulundu.

KONYA

Konya'nın Hüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle bugün için ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Konya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "19 Ocak 2016 Salı günü sadece Hüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Kaymakamlık kararıyla okullar tatil edilmiştir." denildi.

10 İlde Okullara Kar Tatili Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 İlde Okullara Kar Tatili Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Tatarbey: Bizim çocukluğumuzda yoktu böyle kar tatili. 3 1 Yanıtla
  • bayatlı19: haydi ankara sıra sen de :-) 3 0 Yanıtla
  • Berat tunç : Gizem hoca bügün okul lar kardan tatilmi ocak 1 0 Yanıtla
  • trabzonlu: yatın yatın sonrada maaşımız az diye ağlarsınız bizlerde devlete çalışıyoruz ama bize yat yok ,parada yok.şükrediyoruz beterin ,beteri var. 1 0 Yanıtla
  • sıla pur: arkadaşlar benim sansima 19ocak salı günü benim doğum günüm ve o gün okul var mi yok mu????. 0 0 Yanıtla
  • ali: iyi tatiller 0 0 Yanıtla
  • samsun : iyi tatiller 0 0 Yanıtla

Advertisement