39 Bin TL Peşinatla Rezidans Fırsatı - Son Dakika
Yerel

39 Bin TL Peşinatla Rezidans Fırsatı

39 Bin TL Peşinatla Rezidans Fırsatı

Halil Avcı İnşaat, Adana’nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi “Dreamtowers” ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

05.06.2016 10:40

Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

"Billur Yalı", "DreamTown", "DreamGarden", "DreamPark", "DreamLand" ve "DreamLoft" ile Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesişme noktasında yer alan "Dreamtowers" projesini de hayata geçiriyor.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, iz bırakan projeler arasında yerini alacak olan "Dreamtowers" projesinin öne çıkan en önemli özelliğinin, bulunduğu lokasyon olduğunu söyledi.

Projenin, Adana'nın en önemli bulvarları olan Turgut Özal Bulvarı ve Kenan Evren Bulvarı ile son dönemde popüler olan Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesiştiği noktada yer aldığını belirten Avcı, "Kenan Evren, ticari özellikleriyle öne çıkan bir bulvar. Uğur Mumcu da kafeleri, restoranları ile öne çıkan bir bulvar. Turgut Özal ise hem ticari hem eğlence, her yönden öne çıkan bir bulvar. Bu bulvarların üçünün tam ortasında eşsiz bir lokasyon, Adana'nın en iyi lokasyonu. Yeni projemizde yerini alanlar, artık zamanlarını yollarda, trafikte geçirmek zorunda kalmayacak, sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilecek" dedi.

HER YERE YÜRÜME MESAFESİNDE

Dünyaca ünlü markaların mağazalarından kaliteli kafe ve restoranlara, spor merkezlerinden eğitim tesislerine kadar ihtiyaç olan her şeyin yürüme mesafesinde olduğu lokasyonuyla hayatın merkezinde yer alan "Dreamtowers", modern mimarisi ve farklı konseptiyle lüks bir yaşam fırsatı sunuyor.

56 daire ve iş yerlerinden oluşan 15 katlı lüks rezidans, kaliteli yaşamın merkezi Turgut Özal Bulvarı'nın en değerli projelerinden biri olacak. Birçok seçkin markanın mağazalarına yürüyüş mesafesinde olan "Dreamtowers", alışverişi her zamankinden daha keyifli hale getirecek. Kafe, restoran ve eğlence mekanlarına yakınlığıyla eğlencenin de merkezinde konumlanan projede yerlerini alanlar, Türkiye'nin en büyük ve en güzel baraj göllerinden biri olan Adnan Menderes Baraj Gölü kenarında her gün yürüyüş veya bisiklet turu yapma imkanına kavuşuyor. Birçok özel spor merkezi, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzunun yanı sıra kreşten ortaöğretime kadar, özel ve devlet okullarının bir arada olduğu bölgede yükselen "Dreamtowers", hayatın merkezinde olmak isteyenlere aktif bir sosyal hayat vaat ediyor.

PARK SORUNUNA ÇİFT KATLI ÇÖZÜM

Çift katlı kapalı otoparkı ile site sakinlerini otopark arama derdinden kurtaran Halil Avcı İnşaat, peyzaj ve sosyal alanlarıyla şehrin merkezinde doğal ve keyifli bir ortam sunuyor. Şık, kullanışlı ve modern tarzda, Amerikan ve kapalı mutfaklı olarak tasarlanan 3+1 dairelerden oluşan "Dreamtowers"ta, çocukların güvenle oynayabilecekleri çocuk parkı, site sakinlerinin en güzel filmleri konforlu bir ortamda izleyebilecekleri 3D sinema salonu, fitness, sauna ve basketbol sahası da bulunuyor.

"Dreamtowers" projesinin, şehrin kalbinin attığı üç bulvara da sadece 50 metre uzaklıkta bulunduğuna dikkat çeken Avcı, şöyle devam etti:

"Bütün kafeler, restoranlar, bankalar, hastaneler, okullar, ulaşmak istediğiniz her şey elinizin altında. Bu en büyük avantaj. Ayrıca, çok nezih bir muhit. Güvenlik yönünden de çok rahat. Gecenin 12'sinde bile insanların yürüyüş yaptığı bir yer. Bölgede tek sorun otopark. Biz bu sorunu da çift katlı otoparkımızla çözüyoruz."

Projenin, sosyal donatıları ve eşsiz peyzaj alanlarıyla da bölgede fark yaratacağını ifade eden Orhan Avcı, "Kapalı otopark, fitness, sauna, sinema salonu, peyzaj, kamelyalar gibi özellikler, bu bölgede şu anda oturanların sahip olamadıkları özellikler. Çünkü bu bölgedeki bütün binalar eski. "Dreamtowers" şık ve modern mimarisiyle farkını ortaya koyacak.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, 39 bin TL peşinatla satışa çıkaracakları "Dreamtowers"ta da diğer projelerde olduğu gibi herkese uygun ödeme seçenekleri sunacaklarını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 39 Bin TL Peşinatla Rezidans Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement