AB Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da - Son Dakika
Yerel

AB Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

AB Bakanı Çavuşoğlu Antalya\'da

Bakan Çavuşoğlu, Antalya Yörükler Derneği'ni ziyaret etti.

26.03.2014 19:44  Güncelleme: 10:07

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Yörükler Derneği'ni ziyaret etti.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendisinin de yörük hayatını aktif bir şekilde sürdüren ailenin ferdi olduğunu ve yörük olmaktan dolayı da onur duyduğunu söyledi.

Nereye giderse gitsin Türkiye'yi ve Antalya'yı temsil etmekten gurur duyduğunu belirten Çavuşoğlu, "Avrupa'nın başkentine Türk bayrağını diktik, 47 ülkenin başkanlığında ilk defa bir yörük, Türk ve Müslüman olma şerefine nail olduk. Hakkını da verdik. Yaptığımız görevlerde soydaşlarımızı, akrabalarımızı unutmadık. Nerede bir kardeşimiz, nerede bir Türk varsa hepsini gittik bulduk" dedi.

Yörük derneğinin de önemli görevler yaptığına işaret eden Çavuşoğlu, "Hepimizin ortak yanı Türkiye sevdamız, Antalya sevgimiz. Hepimiz Antalya'ya hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Seçim arifesinde olduklarını da hatırlatan Çavuşoğlu, partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü için destek istedi. Çavuşoğlu, "Oy verseniz de vermeseniz de sizler bizim kardeşimizsiniz. Takdir sizin" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AB Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement