Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat\'ta

Bozdağ: "Sayın Başbakanım sayenizde Türkiye İMF'nin kapsında borç dilenen bir ülke olmaktan kurtuldu, şimdi İMF'ye yol veren bir ülke oldu.

22.02.2014 18:00

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sayın Başbakanım sayenizde Türkiye IMF'nin kapsında borç dilenen bir ülke olmaktan kurtuldu, şimdi IMF'ye yol veren bir ülke oldu. Yardım dilenen bir ülke olmaktan çıktı. Yardım eden bir ülke oldu" dedi.

Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile geldiği Yozgat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Bozdağ, Yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, Başbakan Erdoğan'a Yozgatlılar adına 'hoşgeldin' dileklerini iletti.

AK Parti ile Türkiye'nin istikrara kavuştuğunu anlatan Bozdağ, "Türkiye'de siyasal istikrar, güçlü istikrar, güven ortamıyla içeride ve dışarıda büyüyen bir Türkiye birilerini fevkalade rahatsız etmektedir. Sayın Başbakanım sayenizde Türkiye IMF'nin kapsında borç dilenen bir ülke olmaktan kurtuldu, şimdi IMF'ye yol veren bir ülke oldu. Yardım dilenen bir ülke olmaktan çıktı. Yardım eden bir ülke oldu"  diye konuştu.

Dünyanın her yerinde mazlumun sesine kulak veren bir Türkiye olduğunu ifade eden Bozdağ, AK Parti ile ülkenin daha güçlü konuma geldiğini belirtti.

Dünyanın neresine gidilirse gidilsin Türkiye'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tanındığını ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanım siz bütün Türkiye'de milliyetçiliğin yan gelip yatmak olmadığını, slogan olmadığını, esas milliyetçiliğin gece gündüz demeden çalışmak olduğunu, üretmek olduğunu, hizmet olduğunu, hizmet üretmek olduğunu herkese öğrettiniz. Esas olan hizmet milliyetçiliğidir. Hamdolsun Yozgat'ın dört bir yanında Başbakanımızın onun kadrolarının imzası var. AK Parti'nin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yeniden Yozgat'ı AK Parti kadrolarınına emanet edeceğinizden  eminim. Belediyecilik ekip işi, takım işi diğer partilere bakın, takımın birinin kaptanı Bahçeli, öbürünün kaptanı Kılıçdaroğlu. Bizim takımın kaptanı Recep Tayyip Erdoğan. Hayırlı olsun seçimlerimiz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement