Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Yıkılmalıdır" - Son Dakika
Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Yıkılmalıdır"

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Yıkılmalıdır"

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli yıkılmalıdır.

27.07.2015 13:45

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli yıkılmalıdır. Kula kulluk siyaseti sona ermelidir. Vekiller ayaklanıp MHP için yeni bir yönetim oluşturmalıdır" dedi.

Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kaostan faydalanmak için AK Parti'yi HDP'nin kucağına ittiğini savunarak, "Ağır tablonun sorumlusu olacağını da unutmamalıdır. Bahçeli her gün açıklama yaparak millete hikaye anlatacağına en doğru bakanlıkları isteyerek, AK Parti ile hükümeti kuracak cesareti göstermelidir. Kaçarak kıyıdan köşeden hikaye anlatarak memleket yönetilmez. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yıllarca laf kalabalığı yapmaktan başka bir iş yapmayan Bahçeli, milliyetçi iradenin iktidarını her kademe ve her fırsatta engellemiştir. Şimdi AK Parti ile bir koalisyon imkanı doğmasına rağmen iki bakanlık istemeyi beceremeyen Bahçeli yine kıyıda köşede kaçak durup ara ara sözde milliyetçi beyanlarla halkı uyutmaya devam etmektedir" dedi.

"KULA KULLUK SİYASETİ BİTMELİDİR"

Hiçbir liderin ayrık bir sese en küçük bir tahammülü olmadığını belirten Yılmaz, "Siyaset ne yazık ki ilahlaştırılmış Genel Başkanların kendilerine mutlak itaat gösterecek kullarından seçme sözde vekiller aracılığı ile inşa edilmeye çalışılıyor. Hiçbir liderin ayrık bir sese en küçük bir tahammülü yok. Böylece insanlar hakkı konuşmak yerine liderin ağzından çıkacak sözleri süslemenin yolunu arıyorlar. Durum böyle olunca da siyaset kula kulluk şeklin de yapılarak ülke helak oluyor" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Bahçeli Yıkılmalıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement