AK Parti Bozkır'da Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bozkır'da Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Bozkır\'da Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya’nın Bozkır ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

13.03.2014 13:23

AK Parti Konya'nın Bozkır ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Bozkır ve köylerini ziyaret etti. AK Parti'ye destek isteyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 30 Mart seçiminin önemine dikkat çekti. Bozkır'ın Ak Partili belediyeciliğe kavuşması için tüm teşkilat mensuplarının 30 Mart'a kadar kapı kapı dolaşmasını ve AK Partili belediyeciliği anlatmasını isteyen Başkan Altay, "Bozkır benim memleketim. Memleketimdeki hemşehrilerimin bu coşkusu ve heyecanı beni mutlu etti. Bozkır ilçemiz özlediği belediyeciğe kavuşmak için gün sayıyor. Bozkır Belediye Başkan adayımız İbrahim Gün kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile Bozkır Büyükşehir Belediyemizden hizmet alacak. AK Partili Belediyecilik ile Bozkır'ın yaşam kalitesi artacak" dedi.

Daha fazla hizmet için doğru adresin AK Parti olduğunu belirten Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de, "Yeni Büyükşehir Yasası ile daha çok hizmet alacaksınız, daha çok şehirleşeceksiniz. İmkanlarınız artacak, Konya belediyeleri tecrübelerini belde ve köylerimize taşıyacak. AK Parti olarak sizlere hizmet için yola çıktık. Bugüne kadar ülkenin imkanları nispetinde hizmet etmeye çalıştık. Siz de gördünüz ki hizmetler eskiye göre çok daha fazla arttı. İnşallah bu hizmetlerimiz daha çok artacak, sizlere hizmet daha çok gelecek. 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün'e, AK Parti'ye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün de, Bozkır'a hizmet etmek için hemşehrilerinden destek beklediğini ifade ederek, "AK Parti Konya Milletvekilimiz Hüseyin Üzülmez ve Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a ziyaretlerinden ve gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bozkır'da Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement