AK Parti Muğla İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten, Bodrum'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muğla İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten, Bodrum'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten, Bodrum\'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti’nin Muğla’dan ikinci sıra milletvekili adayı Hasan Kökten, partisinin Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonda, Bodrum muhtarlarıyla buluştu.

01.05.2015 13:55

Ak Parti'nin Muğla'dan ikinci sıra milletvekili adayı Hasan Kökten, partisinin Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonda, Bodrum muhtarlarıyla buluştu.

Kumbahçe'de bulunan Nihayet restoranda düzenlenen kahvaltıya Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ev sahiplii yaparken, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri de hazır bulundu. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ile bazı muhtarların da katıldığı kahvaltıda konuşan Hasan Kökten "Ben de Bodrum'da yaşıyorum. Gümüşlük'te bir evim olduğunu biliyorsunuz. Seçildiğim taktirde her hafta burada olacağım. Sizin sorunlarınızı biliyorum. Bu sorunların çözümü için hizmete talibim, desteğinizi bekliyorum" dedi.

Milas, Bodrum ve Muğla'nın Ankara'daki sesi olmak istediğini söyleyen Hasan Kökten, "Bodrum'un bütün beldelerinde, tüm sokaklarında çalışmalar yaptım. Bodrum'da ben de garsonluk, barmenlik yaptım, resepsiyonlarda çalıştım. İş hayatında birçok projelerim oldu. Fakat siyaset olmadan, milyon dolarlık projeleri memleketimize getiremiyoruz. Ben büyük yatırımlardan Bodrum'un, Milas'ın faydalanması için dört yıllık Bodrum aşkımdan ayrılıyorum. Bodrum ve Milas'a proje getirmek derdindeyim ben. Ben sizlerden biriyim" diye konuştu.

Kökten, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'e büyük saygı duyduğunu ve Bodrum'un, tek kadın siyasi parti ilçe başkanına sahip ilçe olması dolayısıyla da çok farklı bir yerde olduğunu belirterek, "Ne başkanımın ne de sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağım. Desteğinizi bekliyorum" dedi.

Bodrumlu muhtarlar da Hasan Kökten'e seçim yarışında başarılar dileyerek, kendi mahallelelerinde yaşanan sorunlara değindi. Muhtarlar genel olarak Bodrum yarımadasının katı atık ve trafik sorununu gündeme getirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Muğla İkinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten, Bodrum'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement