AK Parti Şişli İçe Başkanlığı İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Şişli İçe Başkanlığı İstişare Toplantısı

İSTANBUL ( AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, mevcut asgari ücretle dünyanın hiçbir yerinde geçinilmeyeceğini bildiklerini belirterek, "Fakat biz asgari ücreti nereden nereye getirdik.

24.04.2015 14:26

İSTANBUL ( AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, mevcut asgari ücretle dünyanın hiçbir yerinde geçinilmeyeceğini bildiklerini belirterek, "Fakat biz asgari ücreti nereden nereye getirdik. Şimdi birileri 'asgari ücreti bin 500 yapacağız' diyor. Yapamazlar, yapsalardı bu milleti o dönemlerde 184 liraya mahkum etmezlerdi" dedi.

Erdem, AK Parti Şişli İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde mahalle temsilcileri ve partililerin katıldığı istişare toplantısında, seçim sürecinde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

AK Parti hükümetleri döneminde yapılan çalışmaların vatandaşı mutlu ettiğini ve Türkiye'nin refahını sağladığını anlatan Erdem, AK Parti'nin girdiği her seçimde oy oranını yükselttiğini söyledi.

Erdem, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı siyasi partilerin, AK Parti'nin kurulduğu ve iktidara geldiği yıllarda biteceğini umut ettiğini dile getirerek, "Onlar yanıldı. AK Parti bir geldi, pir geldi. Oy verenlerin umutlarını tüketmedik, umutlarına umut kattık. AK Parti, Türkiye'nin çözülmez zannedilen sorunlarını bir bir çözdü. Bizim defterimizde zorluk yok. Biz hizmetlerimizle insanları ikna ettik. Altını boş tutan bir cümle söylemeyiz çünkü biz CHP değiliz" diye konuştu.

Türkiye'de asgari ücretin az olduğunu ve bunu artırmak için çalıştıklarını belirten Erdem, CHP'nin "Asgari ücret bin 500 lira olacak" vaadinin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Erdem, "Mevcut asgari ücretle dünyanın hiçbir yerinde geçinilmez bunu biliyoruz. Fakat biz asgari ücreti nereden nereye getirdik. Şimdi birileri 'asgari ücreti 'bin 500 yapacağız' diyor. Yapamazlar, yapsalardı bu milleti o dönemlerde 184 liraya mahkum etmezlerdi. MHP, hangi yüzle milletin karşısına çıkıp oy istiyor. Sizin döneminizde paramız geçmez olmuştu. Esnafa Türk parası veriyordun yüzünü ekşitiyordu. Dakikada para değer kaybediyordu" dedi.

Asgari ücreti bin 500 lira yapacak tek partinin AK Parti olduğunu kaydeden Erdem, şunları söyledi:

"Onlar, Türkiye'deki problemin sebebi, bizler ise problem çözeriz. Bugün ülkede yaşanan sorunların sebebi zaten onlar. Üstelik bize 'mahalle baskısı yapıyorsunuz' diyorlar. Mahalle baskı yapanlar da asıl onlar. Sezen Aksu'ya yapılanları biliyoruz. Sırf AK Parti'ye sempati duyurduğunu, Recep Tayyip Erdoğan'ı beğendiğini ve iyi bir lider olduğu söylediği için mahalle baskısı yapmadılar mı?"

Ekrem Erdem, genel seçimlerde ve sonrasında el birliği ile çalışıp, Türkiye'nin hak ettiği yere gelmesini sağlayacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Şişli İçe Başkanlığı İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement