AK Parti'li Hilmi Türkmen: Zafer 30 Mart'ta - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Hilmi Türkmen: Zafer 30 Mart'ta

AK Parti\'li Hilmi Türkmen: Zafer 30 Mart\'ta

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Türkmen, Üsküdar'ı el birliğiyle zirveye taşıyacaklarını ifade ederek 30 Mart'ta zafere ulaşacaklarını söyledi.

14.03.2014 09:03  Güncelleme: 09:04

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Üsküdar'ı el birliğiyle zirveye taşıyacaklarını ifade ederek, 30 Mart'ta zafere ulaşacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'na bağlı Ünalan İrtibat Bürosu'nda yapılan kahvaltı programına katıldı.

"Bereketli sofralarda buluşmanın huzuru bambaşkadır" diyen Hilmi Türkmen, "Bir lokma ekmeği bölüşmek, bir yudum suyu paylaşmak her şeyden kıymetlidir. Bugün burada siz kıymetli mahalle sakinlerimizle paylaştığımız lokmamız, en zengin sofralardaki şaşaalı yemeklerden lezzetlidir nazarımızda. Biz halktan uzak durmadık hiçbir zaman. Halkın içinde olmazsak halkın derdini sıkıntısını duyamayız. Binadan, insanların nabzını tutmadan, bir yerleri yönetme taraftarı olmadık. Bundan önceki dönemlerde nasıl ki halkımızın, vatandaşımızın halini hatırını sormayı ihmal etmedik, bundan sonra da böyle bir ihmal söz konusu olamaz. 30 Mart günü sizin destek ve dualarınızla halka hizmet etme zaferimizi kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Kahvaltı programının ardından, Kalkandere Vakfı Derneği sonrasında ise Güneysu Derneği üyelerini ziyaret eden AK Partili Hilmi Türkmen, daha sonra Sinoplular Derneği'nin düzenlediği yemeğe katıldı. Derneklerin önemine değinen Türkmen, "Derneklerimiz Üsküdar'da yaşayan vatandaşlarımıza ulaşabilmek, onların dertlerine derman olabilmek adına bizlere her daim yardımcı olmuş merkezlerdir. Kapısını çaldığımız her dernekte güler yüz ve hayır duasıyla karşılaşıyoruz. Bu seçim maratonunda sizlerin desteği ve dualarıyla zafer madalyasını boynumuza takarak çıkacağız inşallah" diye konuştu. Yerel seçimlerde zafere ulaşacaklarını söyleyen Hilmi Türkmen, "Hizmet sevdamız, Üsküdar sevdamız adına bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Yeni dönemde yeniden bu göreve talibiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Üsküdar'ımızı el birliğiyle zirveye taşıyacağız. Bu güzel organizasyonda masanıza bir tabakta bizler adına koyduğunuz için teşekkür ederiz" dedi.

Boğaziçi Yaşam Merkezi Giresunlular ile buluşan Hilmi Türkmen, Üsküdar'a olan sevdasını dile getirerek, "Biz Üsküdar'a hizmet sevdamızla çıktık bu yola. Tek gayemiz Üsküdar'ı layık olduğu noktalara taşımak. Sizlerin destek ve dualarıyla yeni dönemde Üsküdar için, Mustafa Kara başkanımızdan bayrağı devralarak onun bıraktığı yerden çalışmalara devam edeceğiz. Üsküdar'da, Türkiye'nin her şehrinden hemşerilerimiz var. Her biri bizler için bir kıymettir.. Türkiye istikrar yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu istikrarı, düzeni bozmak isteyenlerse durmaksızın tuzaklarını kurmaya devam ediyor. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle bu tuzaklara düşmeden yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizde oluşan istikrar havası güçlenerek yayılmaya devam edecek" şeklinde konuştu. Vatandaşlara hitap eden Hilmi Türkmen, "30 Mart seçimlerinde destek ve dualarınızla yeniden Üsküdar'a hizmet için çalışacağız. Projelerimizle Üsküdar'ı zirveye Üsküdarlılarımızı en iyiye kavuşturacağız inşallah. Vatandaşlarımızın sıkıntı, sorun, dilek, öneri ve talepleri en iyi hizmeti sunmamızda bize yol gösterici ışıklar olacaktır. Biz laf olsun diye sizlerle bir araya gelmiyoruz. Seçmen ve aday konumlarından çok birbirimizin komşuları olduğumuzu hatırlayalım, hatırlatalım istiyoruz. Bu yüzdendir bir bardak çayı paylaşma gayemiz. Bu yüzden bir bir dilim ekmeği bölüşme niyetimiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Hilmi Türkmen: Zafer 30 Mart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement