Ak Partili Metiner'den, Çatalcalılar'a Otobüs Müjdesi - Son Dakika
Politika

Ak Partili Metiner'den, Çatalcalılar'a Otobüs Müjdesi

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Metiner, seçim çalışmaları kapsamında Çatalca’da vatandaşlarla bir araya geldi.

06.06.2015 13:13

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Metiner, seçim çalışmaları kapsamında Çatalca'da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Binkılıç ve Yalıköy'e İETT seferlerinin yapılmadığını belirterek, Mehmet Metiner'den yardım istedi. İETT yetkilileri ile görüşen Metiner, vatandaşlara Binkılıç ve Yalıköy'e seferlerin başlayacağı müjdesini verdi.

AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Metiner, "Çatalca'yı ziyarete gitmiştim. Vatandaşlarımız hem Binkılıç hem de Yalıköy'de İETT seferlerinin olmadığını söylediler. Bende İETT genel müdürümüzle irtibata geçtim. Dün itibariyle hem Binkılıç hem de Yalıköy'e İETT seferleri başladı. Oradan Çatalca merkeze ve doğrudan yine Binkılıç ve Yalıköy'den Yenibosna'ya direk seferler başladı" dedi.

Vatandaşların sorunlarının giderilmesi için seçimden sonra da çalışacaklarını söyleyen Metiner, "Bizim için hizmet esastır. Bana sorunlarını ilettiklerinde ben anında genel müdürümüzle görüşerek sorunlarını çözeceğimizi söyledik. Halkımızın sorunları dertleri olduğunda başkaları gibi konuşmayız, anından çözeriz. Çatalca halkımıza selamlarımı iletiyorum. 7 Haziran seçimlerinde de her zaman emirlerinde olacağım. Dertleri bizim derdimiz, sorunları bizim sorunlarımız olacaktır. Dertlerini çözecek yegane parti AK Parti olduğunu unutmasınlar. AK Parti'ye Çatalca'da güçlü bir destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.

7 HAZİRAN SİYASİ BİR FETİH OLACAK

7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Metiner, "Ben 7 Haziran günü siyasi bir fethin gerçekleşeceği kanaatindeyim. Kamuoyu anketlerinin nasıl yanıldığını hep birlikte göreceğiz. Halk bir kez daha güçlü bir şekilde AK Parti diyecektir. 7 Haziran akşamı sandıkların açılmasıyla birlikte 7 düvele karşı sürdürdüğümüz bu savaşta halkımızın bizi yalnız bırakmadığını bütün dünya görmüş olacak" diye konuştu.

SİYASİ İSTİKRARI BOZULMUŞ BİR TÜRKİYE İSTİYORLAR

HDP'nin barajı aşmasının kendisi için sürpriz olacağını belirten Metiner, "Ben HDP'nin barajı aşacağı kanaatinde değilim. Ama aşarsa sürpriz olur. Bu sürprizin olma ihtimalini de çok düşük buluyorum. HDP'nin barajı aşmaması halinde AK Parti'nin çok güçlü bir temsille meclise taşınacağını, yeni dönemde içinde başkanlık sisteminin de yer alacağı yeni bir anayasa yapacağımızı da herkesin bilmesi gerekiyor. Sürpriz bir seçim olacak. Sürprizlere açık bir seçim olacak. Ben 7 Haziran akşamında AK Parti'nin iktidar olacağı bir sonuç bekliyorum. Kendi içine kapanmış, kendi sorunlarıyla yeniden cebelleşen güçsüz bir Türkiye istiyorlar. Siyasal istikrarı bozulmuş, koalisyonlarla idare edilen, yeniden IMF'ye borçlu bir ülke olsun istiyorlar ki bu ülkeyi kolaylıkla yönetebilsinler. Ben sahadaki çalışmalarımdan halkımızın Türkiye'ye karşı kurulan bu kumpasın giderek farkına vardığını gözlemliyorum. Ben hem katılımın yüksek olacağını hem de güçlü bir şekilde AK Parti'nin meclise taşınacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Metiner'den, Çatalcalılar'a Otobüs Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement