Akgül, Şehit Yakınları ve Gazilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Akgül, Şehit Yakınları ve Gazilerle Kahvaltıda Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gaziler ve şehit aileleriyle kahvaltıda buluştu.

16.02.2014 09:48

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gaziler ve şehit aileleriyle kahvaltıda buluştu. Toplantıya Akgül'ün yanı sıra Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vakfın hem gaziler hem de şehit aileleri için yürüttüğü projeler hakkında Akgül'e bilgi veren Aylar, Mamak Belediyesi'nin engelli vatandaşlar için yaptığı çalışma ve vakıfa verilen destekten dolayı Akgül'e teşekkür plaketi takdim etti. Mamak'ta yaşayan gazilerin sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Akgül, şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilendi. Şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirten Akgül, "Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Yaşadığımız bu topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır" dedi.

VATAN SİZE EMANET

Gazi ve şehit ailelerine yönelik ilçede yapılan çalışmaları konuklarıyla paylaşan Akgül, yapılan park, bahçe, cadde ve sokak gibi alt yapı çalışmaların engelli vatandaşlar düşünülerek hayata geçtiğini kaydetti.

Vatanın imkansızlıklar içinde azim ve zaferlerle kurulduğunu belirten Kore gazisi 87 yaşındaki Zeynel Kavlak da "vatan sizlere emanet" dedi. Kahvaltıya katılan gaziler ve şehit aileleri hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, düzenlenen organizasyondan ötürü yetkililere teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akgül, Şehit Yakınları ve Gazilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika


Advertisement