Alanya 13. Turizm Sanat Şenliği Başladı - Son Dakika
Güncel

Alanya 13. Turizm Sanat Şenliği Başladı

Alanya 13. Turizm Sanat Şenliği Başladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Alanya Turizm ve Sanat Şenliği, yerli ve yabancı dans gruplarının gösterileri ile başladı.

25.05.2013 23:10

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Alanya Turizm ve Sanat Şenliği, yerli ve yabancı dans gruplarının gösterileri ile başladı.

Alanya'nın kardeş şehirlerinden gelen yabancı konukların katılımıyla gerçekleşen 13. Alanya Turizm ve Sanat Şenliği, yerli ve yabancı dans gruplarının gösterileriyle başladı. Şenlik kapsamında tarihi Kızılkule yanında bulunan Herbaryum Bitki Müzesi'nde ressam Ferda Pulhan Sanat Atölyesi'nin "Yaşamdan Yansımalar" adlı resim sergisi da açıldı. Şenliğe AK Parti Antalya Milletvekili ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, daire amirleri, belde belediye başkanları, kardeş şehir belediye başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu yaptığı açılış konuşmasında, Alanya'nın ilk kardeş şehri olan Almanya'nın Gladbeck şehrinin de festivale katılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. AK Parti Antalya Milletvekili ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ise, kardeş şehir temsilcilerini kendi dilleri ile selamladı.

Kardeş şehirler ve protokolün "Kardeşlik" fotoğrafı çektirmesinin ardından ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan'dan oluşan Taksim Trio grubu sahne aldı. 4 gün sürecek şenlik kapsamında bu gece DJ İdo Tatlıses ve Hadise sahne alacak. Yarın gece ise saat 22.00'de Sinan Akçıl vereceği konserle hayranlarıyla buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya 13. Turizm Sanat Şenliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement