Alanya'da 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı

Alanya\'da 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı

Anyalya’nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, coşku ile kutlandıAtatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan kutlama programı, Şelale önünde yapılan törenle devam etti.

19.05.2015 14:40

Anyalya'nın Alanya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, coşku ile kutlandı

Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan kutlama programı, Şelale önünde yapılan törenle devam etti. Törene Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü M.Ömür Saka, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları gösterileri sundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programının 19 Mayıs'ın anlamına uygun olduğunu ifade eden Kaymakam Tanrıseven, halkın katılımının ve kutlamaların içinde yer almasının önemli olduğunu belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da 19 Mayıs Coşku ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement