Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Finali Başladı - Son Dakika
Spor

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Finali Başladı

Şampiyonanın finalinde, Erzurum Atlı Spor Kulübü, Manisa Selendi Beypınar Atlı Cirit Spor Kulübü, Denizli Atlı Spor Kulübü ve Erzurum Ejder Atlı Spor Kulübü yarışıyor.

08.11.2014 14:42

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nın finali Antalya'da başladı.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Erzurumlular Dayanışma Vakfı işbirliğiyle düzenlenen şampiyonanın finali, Çağlayan Spor Salonu yanındaki 20 dönümlük alanda yapılan hazırlıkların ardından başladı.

Denizli Yenigüney Atlı Spor Kulübü, Manisa Selendi Atlı Spor Kulübü, Erzurum Atlı Spor Kulübü ve Erzurum Ejder Atlı Spor Kulübü'nün yarıştığı müsabakalar yarın sona erecek.

Ciridi turistlere tanıtmak için Antalya'da yapıldı

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ziya Gökalp Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyona kapsamında Türkiye genelinde 75 atlı kulübün katıldığı turnuvaların düzenlendiğini söyledi.

Şampiyonaya 4 takımın kaldığını ifade eden Ceylan, "Şampiyonaya kalan 4 takım lider olmak için yoğun çaba sarf ediyor. Şampiyona, ata sporunun gelecek nesillere aktarılması için büyük bir fırsat. Bunun aralıksız sürdürüleceğinden şüphemiz yok. Ata sporumuzun yaşatılması için elimizden gelenin en iyisini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Erzurumlular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Topçu ise ata sporu ciridi yabancı turistlere tanıtabilmek adına finallerin Antalya'da yapıldığını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Finali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement